SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED Aduce Un Clip Nou Cu Imagini Din Culisele Sezonului 3

Explorează noile decoruri ce au fost create special pentru sezonul final, în noul clip din culisele Sezonului 3 Spartacus: War Of The Damned.

Serialul nominalizat la premiile Emmy, este deja bine cunoscut pentru producţia sa revoluţionară şi stilul vizual unic, iar pentru sezonul final, producătorii vor ridica standardele la un alt nivel, aducând povestea legendei lui Spartacus la concluzia finală.
În Spartacus: War Of The Damned Sezonul 3, vom vedea decoruri masive noi, ce vor include şi construirea unui oraş complet, o vilă romană şi scena pentru lupta epică finală, ce se va desfăşura de-a lungul renumitei Appian Way.

Noul clip din culisele serialului dezvăluie munca intensă şi decorurile impresionante pe care le vom vedea în sezonul final, dar şi câteva interviuri ce ne vor elucida cu privire la ceea ce gândeşte distribuţia şi producătorii, despre finalul epic al serialului.
Deoarece finalul se apropie, cronologia serialului a fost redusă destul de drastic, din punct de vedere al scenariului şi conform celor de la Starz, Sezonul Final ne va prezenta rebeliunea lui Spartacus, nu doar ca un simplu grup de insurgenţi, ci ca o armată cu drepturi depline, pornită să ducă o luptă crâncenă, pentru răsturnarea Imperiului Roman.
Toate aceste promisiuni, sunt destul de greu de realizat, mai ales că toată lumea cunoaşte soarta lui Spartacus.

Dar cu toate acestea, oficialii de la Starz, promit că Sezonul 3 War Of The Damned, va fi un sezon spectaculos, cu scene grandioase şi schimbări întortocheate, astfel încât scenariul va onora legiunile de fani şi finalul grandios al legendei lui Spartacus.
Începutul Sezonului 3 Spartacus: War Of The Damned, îi găseşte pe Spartacus (Liam McIntyre), Crixus (Manu Bennett), Gannicus (Dustin Clare) şi Agron (Dan Feuerriegel) după Bătălia de la Vesuvius, în fruntea unei puternice armate de 30.000 de foşti sclavi, iar după înfrângerea comandantului roman Gaius Claudius Glaber, Spartacus şi oamenii lui obţin o serie de victorii uimitoare şi importante împotriva romanilor.
Aceste victorii nu numai că întăresc legenda fantastică a lui Spartacus, dar şi contribuie la creşterea numărului de sclavi care se alătură rebeliunii.
Clasa politică de la Roma, are un motiv întemeiat să tremure la ameninţarea pe care Spartacus o reprezintă şi începe să caute metode alternative pentru a pune în calea rebeliunii un adversar potrivit.

Aceste acţiuni îl aduc în prim plan pe ambiţiosul tânăr Gaius Julius Caesar (Todd Lasance), cel care ar face orice ca să ocupe o poziţie mai înaltă în societatea romană şi pe omul care se va confrunta cu direct cu Spartacus pe câmpul de luptă, Marcus Crassus (Simon Merrells) unul din cei mai bogaţi cetăţeni romani.
Cu o premisă uimitoare ce aduce multă acţiune dinamică, între armate mari şi legende cunoscute din istorie, în Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned, revine toată distribuţia din sezoanele anterioare (mai puţin cei decedaţi), dar aduce şi o serie de actori noi ca: Todd Lasance pentru rolul Gaius Iulius Caesar, Simon Merrells ca şi Marcus Crassus, Anna Hutchison ca Laeta, Jenna Lind în rolul Kore şi Gwendoline Taylor.

Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned, este ultimul sezon al serialului ce va avea 10 episoade, fiind cel mai de succes serial difuzat vreodată pe o reţea de televiziune, care la nivel global a fost importat şi difuzat în peste 150 de ţări, si care va reveni în forţa în luna Ianuarie 2013.
Silviu

3 comentarii

  1. Toata lumea il regreta pe ANDY, pacat, mare pacat :((
    Pacat ca se termina also, ma asteptam la inca doua – trei sezoane.
    One of my favorite show right now!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.