Sylvester Stallone A Hotărât Care Este Următorul Proiect: Adaptarea Thriller-ul Sci-Fi Intitulat Hunter!

Următorul proiect major al lui Sylveste Stallone, este o adaptare a unui roman thriller cu influenţe science fiction intitulat Hunter.
Atunci când Sylvester Stallone a participat la premiera din Londra pentru Expendables 2, el a lansat nişte ideii destul de bizare pentru Expenadables 3, declarând că ar putea fi interesat să adauge la următorul film din franciză şi nişte elemente science-fiction.

Evident că Sly a glumit, amintindu-ne că el nu a abordat acest gen de pe vremea lui Demolition Man şi Judge Dredd în anii 90, dar că s-ar putea să ne pregătească o surpriză în viitorul apropiat.
Stallone se referea la o adaptare a romanului intitulat Hunter, scris de James Byron Huggins.
Se pare că Sly deţine drepturile pentru cartea lui Huggins de peste un deceniu şi cele mai recente ştiri despre această temă, indică faptul că plănuieşte să facă o adaptare a romanului Hunter, ce ar urma să fie următorul proiect major pentru actor.
Povestea din romanul sursă scris de Huggins, se învârte în jurul unui vânător ce se numeşte… Nathaniel Hunter, ce este recrutat de către guvern pentru a-i da de urmă unei abominaţii modificată genetic, un proiect secret la care lucra guvernul, care a evadat dintr-o unitate secretă situată în regiunea arctică şi care se îndreaptă spre spre civilizaţie.
Dacă aveţi un sentiment de déjà vu citind asta, s-ar putea să fie pentru că zvonurile despre sinopsisul unui aşa zis film Rambo V: The Savage Hunt a fost identic cu rezumatul pentru romanul Hunter, deşi protagonistul principal avea numele schimbat cu John Rambo.

Din câte se pare, cei de la Lionsgate, sunt super interesaţi de proiectul Hunter şi se grăbesc să capteze ideea sci-fi pe care Sly o are, plănuind o lansare a filmului pentru anul 2014, cu Stallone la bord ca şi scenarist, regizor şi deţinător al rolului principal.
În plus faţă de toate acestea, se pare că viitorul proiect va fi filmat în 3D, ceea ce este o premieră pentru Stallone.
Din câte spun sursele, filmul sci-fi Hunter va face uz mai mare de efecte digitale, decât orice alt film regizat de actorul de acţiune în vârstă de 66 de ani până în prezent.
Luând în considerare că anul viitor va fi unul destul de bun pentru Stallone, cu al său film Bullet To The Head şi The Tomb, acesta din urmă avându-l şi pe Arnold Schwarzenegger în distribuţie, Stallone ar putea fi implicat în acest nou proiect imediat ce va termina producţia şi promovarea pentru The Tomb.
Câştigând din nou teren în industria cinematografică, Stallone a reinventat expresia „badass hero”, stabilind un standard în şcoala de modă veche pentru filmele de acţiune şi nu a ţinut secret faptul că a refuzat multe oferte bune în ultimii ani, doar cu scopul de a menţine în viaţa stilul.
Totuşi, acest lucru nu îl împiedica să schimbe puţin stilul de acţiune pură, cu un amestec de thriller amestecat cu sci-fi, precum este proiectul Hunter.

Cu un asemenea proiect, Sylvester Stallone, ar putea menţine tradiţia vie, în timp ce se deplasează încet înainte, prin încorporarea unor diferite elemente tehnice, cum ar fi formatul 3D.
Poate că e timpul pentru o schimbare, având în vedere că mulţi fani ai actorului au obosit să îl vadă cum aduce pe ecrane nostalgia anilor trecuţi, în timp ce spune glume despre el, un senior al filmelor de acţiune.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.