STAR TREK 2 Are Un Titlu Oficial Şi Aduce Mici Modificări În Franciză

Învăluit într-un mister total, continuarea proiectului ce a reinventat franciza Star Trek şi a adus-o într-un cadru mai modern, s-ar putea să primescă un titlu oficial ce i-a lăsat pe fanii universului creat de Gene Roddenberry, cu gura căscată.

Personal consider că Abrams a făcut o treabă al naibii de bună cu primul film Star Trek: The Future Begins, filmul ce a reinventat franciza şi care a adus-o din nou în atenţia fanilor a criticilor şi mai ales a publicului larg, consumator de filme sci-fi.
Cu o coloană sonoră ce îţi rămâne imprimată pe creier şi cu un stil vizual pe care doar Abrams îl poate crea, primul film Star Trek a avut încasări de 385 de milioane de dolari la nivel mondial, iar ţinând cont de faptul că a avut un buget de 140 milioane, producţia a devenit rapid un succes, atât pentru studio cât şi pentru regizor.
În industria cinematografică, există o situaţie interesantă atunci când se anunţă o continuare pentru un film de succes, o perioadă în care toată lumea ştie că filmul va avea o continuare, dar nu se ştie exact încă numele acestuia.
Este cazul şi pentru Star Trek 2, unde ştim deja cine este personajul negativ, dar nu ştim titlul oficial.
Îşi mai aminteşte cineva cât timp a durat până Indiana Jones Şi Regatul Craniului De Cristal a primit titlul oficial? Sau cât timp continuarea Batman a fost menţionată doar ca The Dark Knight 2?
Un film care a terminat recent filmările şi încă are un titlul numeric este şi Star Trek 2, sequelul lui JJ Abrams din 2009, programat pentru lansare pentru data de 17 Mai 2013.

Potrivit celor de la TrekMovie, care pretind că ştirea s-a confirmat prin diverse surse oficiale, titlul sequel-ului Star Trek va fi … STAR TREK INTO DARKNESS.
Chiar şi fanii ocazionali ai universului Star Trek, vor observa imediat lipsa celor două puncte care au fost folosite de-a lungul istoriei în franciză, Star Trek: Wrath of Khan, Star Trek: Next Generation, Star Trek: Nemesis şi aşa mai departe.
Deşi nu este de o importanţă deosebită, acest lucru este subiectul unor dezbateri elaborate pe internet, încă de când ştirea a fost lansată, concentrându-se mai puţin pe ceea ce înseamnă cu adevărat acest titlu şi mai mult pe faptul că titlul nu are cele două puncte.
Cu toate acestea, de câteva săptămâni încoace, mai multe surse, inclusiv uni scenarişti au confirmat că un titlu real ar fi fost deja selectat şi că dezvăluirea lui ar fi doar o decizie de marketing.
În timp ce Paramount urmează să dezvăluie în mod oficial acest titlu, cei de la TrekMovie au fost primi ce au dezvăluit acest lucru, pentru ca mai apoi ComingSoon să descopere că Paramount a înregistrat domeniul www.startrekintodarkness.com şi www.startrekintodarknessmovie.com.
Aşa că un anunţ oficial pentru acest titlul este iminent.

Tot ce a mai rămas acum este să lansăm speculaţii şi probabil să criticăm decizia luată de studio şi producători.
Există speculaţii despre lansarea unui prim poster al filmului, sau o prima imagina oficială, odată cu anunţarea oficială a titlului pentru Star Trek 2.
Tu ai idee ce ar putea însemna acest nou titlu Star Trek Into Darkness?
Simona

2 comentarii

  1. Holly crap, de-abia astept sa il vad pe Cumberbatch in actiune, o sa fie un antagonist al naibii de bun. I love Benedict 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.