TAKEN 2 Are Un Clip Şi Un Trailer Nou Prezentat De Liam Neeson

Liam Neeson ne introduce în atmosfera noului trailer Taken 2, ce a fost lansat exclusiv pentru internet şi care în mare parte reciclează imaginile din trailerele anterioare, dar care include un extra clip şi secvenţe noi de acţiune.

E bine să îl ai pe Bryan Mills (Liam Neeson) ca tată, aşa după cum Kim (Maggie Grace) a aflat atunci când a fost aproape vânduta, înainte de a fi salvată în filmul precedent.
Duo-ul Mills dezvoltă o relaţie şi mai bună în Taken 2, atunci când fac echipă pentru a o salva pe mama lui Kim (Famke Janssen), după ce ea este răpită de un criminal răzbunător (Rade Sherbedgia), al cărui fiu a fost ucis de Mills în primul film.
Scenariştii Robert Mark Kamen şi Luc Besson care este şi producător executiv, au găsit un mijloc inteligent de a încorpora un caracter feminin puternic în această continuare, fără a provoca prea multe pierderi protagonistului principal, lucru care se întâmplă deseori în unele continuări.
Maggie Grace pare destul de convingătoare în rolul lui Kim, cea care începe să descopere treptat că are puterea interioară necesară de a face lucruri fascinante, putere ce ar putea fi o moştenire a setului de abilităţi speciale provenite de la tatăl ei.

În mod similar cu filmul precedent, Taken 2 încearcă o configuraţie narativă plină de răsturnări de situaţie, ce par mai puţin artificiale decât alte subiecte ce au fost făcute pentru continuări ale unor filme de acţiune din trecut.
Olivier Megaton regizează Taken 2, marcând astfel a treia colaborare a regizorului la o producţie scrisă şi produsă de Luc Besson, după Transporter 3 şi Colombiana.
Din fericire pentru fani lui Liam Neeson, astăzi avem parte şi de o scenă extinsă a unui clip ce vine ca o extensie a trailerului de astăzi, o „Scenă Lipsă” despre care Neeson vorbeşte aproape de sfârşitul trailerului, o scenă ce trebuia descoperită pe reţeaua de socializare twitter, în care Mills o contactează pe Kim prin telefonul mobil, după ce el şi fosta sa soţie au fost capturaţi.

În Taken 2, fostul agent CIA Bryan Mills (Neeson) îşi petrece timpul cu fosta lui soţie (Famke Janssen) şi fiica lui (Maggie Grace), în străinătate şi mai exact în Istanbul.
Ceea ce s-a dorit a fi o vacanţă liniştită, se transformă rapid într-un coşmar, după ce tatăl unuia dintre răpitorii albanezi (Rade Sherbedgia) cei care au fost ucişi în timpul dezlănţuiri sale din primul film, planifică o răzbunare cruntă.
Taken 2 va ajunge în cinematografe începând cu data de 4 Octombrie.
Silviu

2 comentarii

  1. Adevarul e ca nici pe mine nu m-a incantat foarte mult, dar overall e bunicel.
    de vazut intr-o sambata dupa masa cand nu prea ai ce face sau ce vedea.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.