THE HOBBIT Lansează Imagini Noi În Avanpremiera Unui TRAILER NOU Ce Apare Mâine

The Hobbit An Unexpected Journey va lansa un trailer nou extins mâine, şi în cinstea sărbătorii săptămânii Tolkien, regizorul Peter Jackson a lansat un lot special de imagini în avanpremieră.

Regizorul Peter Jackson a început să sărbătorească săptămâna Tolkien cu un videoclip introductiv duminică şi cu un lot de imagini noi din The Hobbit: An Unexpected Journey.
Ieri şi astăzi, regizorul a continuat să ne tachineze cu premiera de mâine a unui nou trailer, iar între timp a mai lansat câteva imagini ale personajelor din expediţia ce va ajunge la Muntele Singuratic.
O Călătorie Neaşteptată va fi primul film din ceea ce este acum o trilogie, toate trei filmele fiind regizate de Peter Jackson, care este deosebit de încântat să se întoarcă în Middle Earth pentru a concretiza filmul cu numărul trei din franciză.

Trilogia The Hobbit este bazată pe povestea The Hobbit scrisă de J.R.R. Tolkien şi chiar dacă ar trebui să urmeze un fir normal al naraţiunii ce trebuie să fie fidele cărţii originale, se poate ca complexitatea cărţii, să contravină normelor standard pentru un film de o durată normală şi să aducă în prim plan, foarte mult din concepţia regizorului, care ar putea să fie diferită faţă de povestea originală.
Din câte se pare, din unele declaraţi pe care regizorul Peter Jackson le-a acordat la începutul săptămânii, multe din elementele pentru al treilea film din trilogie, vor fi adăugate, dar vor abunda în elemente din cărţile foarte cunoscute ale lui Tolkien.

Aceste lucruri, dezvăluie profunzimea pe care regizorul Peter Jackson încearcă să o aducă pe ecrane cu această ecranizare, iar dacă în al doilea film ne va arăta în detaliu povestea Dragonului Smaug, cel ce păzeşte comoara pe care Bilbo şi Dwarfii vor să o recupereze, atunci cu siguranţă ne vom afla prinşi într-o poveste destul de epică.
Astfel, al treilea film al trilogiei The Hobbit, ar fi mult mai apropiat de filmul ce ar putea face legătură dintre trilogia The Hobbit şi Lord Of The Rings, un al patrulea film despre care se tot aud zvonuri în ultima vreme.

În concluzie, iată şi datele de lansare oficiale a celor trei filme:
The Hobbit: An Unexpected Journey14 Decembrie 2012.
The Hobbit: The Desolation Of Smaug13 Decembrie 2013.
The Hobbit: There And Back Again18 Iulie 2014.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.