Prima Imagine Oficială Cu Hugh Jackman În THE WOLVERINE

Prima imagine oficială pentru sequelul THE WOLVERINE, nu este o revelaţie majoră, dar ne arată un Hugh Jackman mult mai pregătit fizic pentru rolul eroului cu gheare de adamantium.

În timp ce cei de la Twentieth Century Fox s-ar putea să fi lăsat baltă relansarea lui Daredevil, au planuri măreţe pentru principala lor proprietate Marvel, X-Men.
Cel mai important titlu din această franciză s-a lansat anul trecut, iar strategia pe termen lung este destul de simplă, având ca punct de start producţia X-Men First Class şi continuarea lui, studioul încerca să introducă pe piaţă, ambiţioase proiecte pentru fiecare personaj în parte.
Dar înainte ca continuarea X-Men: Days Of Future Past să devină realitate, există un alt prequel ce îşi propune să corecteze cursul seriei, un sequel ce îl aduce din nou pe Hugh Jackman la rolul Wolverine.
Studioul tocmai a lansat prima imagine oficială pentru următorul film cu denumirea simplă The Wolverine.
Acţiunea filmului va avea loc după evenimentele din X-Men Origins: Wolverine, dar producţia nu va servi ca o continuare directă.
În schimb regizorul James Mangold, încearcă să exploreze una din poveştile cele mai emblematice din istoria personajului de benzi desenate: versiunea concepută de Frank Miller şi Claremont în 1982 şi care a devenit populară din cauză subiectului fantastic în care Logan călătoreşte în Japonia.

Dacă până acum pe internet s-au lansat o grămadă de poze din timpul filmărilor, oferindu-ne imagini cu Jackman având părul scurt, într-un lagăr de prizonieri din Japonia şi cu părul foarte lung şi o barbă mare pe străzile unui oraş mic din Alaska, noua imagine, este prima lansată oficial de către studio şi chiar prima cu Wolverine dotat cu ghearele sale din adamantium.
Pentru mine, e foarte greu să mă uit la această imagine fără să mă gândesc că e acelaşi tip care cânta în noua adaptare Les Miserables, dar din păcate Wolverine şi Jean Valjean sunt unul şi aceeaşi persoană.
Imaginea oficială nu este neapărat o revelaţie, dar având în vedere strategia de marketing ce este pe cale să pornească, sunt foarte dornic să văd modul în care Jackman şi regizorul Mangold vor introduce personajul în această urmare ce se va desfăşura în Japonia.

În timpul convenţiei Comic-Con de anula cesta, zvonurile spuneau că Jessica Biel ar fi în discuţii pentru a primi rolul Viper din Wolverine, dar cu toate acestea, la scurt timp am alat cu toţi că aleasa este o actriţă de 29 de ani pe care cu toţi am putut-o vedea în Tinker Tailor Soldier Spy şi anume rusoaica Svetlana Khodchenkova.
Benzile desenate originale o descriu pe Viper, ca fiind cea care a încercat să o ucidă pe logodnica lui Wolverine, Mariko Yashida, după care l-a şantajat pe acesta să accepte o căsătorie formală, pentru a putea trece astfel în fruntea unei organizaţii criminale.
Woverine 2 îl va trimite pe Logan (Hugh Jackman) în Japonia, unde fără amintirile sale din trecut, se îndrăgosteşte de o femeie dintr-o familie puternică, care este menită să se căsătorească cu altcineva.
Wolverine îşi va înfige ghearele de adamanţiu în membri clanului Silver Samurai, în vreme ce va trebuie să ţină piept şi unei figuri misterioase din trecut, într-o bătălie epică ce îl va schimba pentru totdeauna.

The Wolverine este regizat de James Mangold după un scenariu scris de Mark Bomback şi Christopher McQuarrie.
În film joacă Hugh Jackman, Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Brian Tee, Hiroyuki Sanada şi Rila Fukushima.
The Wolverine va ajunge în cinematografe începând cu 26 Iulie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.