Vezi Un Set De Imagini Explozive De Pe Platourile De Filmare A Producţiei THOR 2: THE DARK WORLD

Primele imagini explozive de pe platourile de filmare pentru Thor: The Dark World scot în evidenţă o bătălie masivă între diferite facţiuni şi un tărâm cosmic nou.

De curând am aflat cu toţii că Kat Dennings se va întoarce în rolul Darcy în sequel-ul celor de la Marvel, Thor: The Dark World şi că Adewale Akinnuoye-Agbaje se alătură distribuţiei în rolul unui fost războinic Elf ce se numea Algrim The Strong şi care devine Kurse, principalul personaj negativ din Thor 2.
Filmările principale pentru The Dark World au început de curând şi internetul a fost invadat de poze neoficiale de pe platourile de filmare al acestei continuări, dovedind că filmul reprezintă un real interes, atât pentru fani, cât şi pentru publicul larg.
Thor: Dark World se filmează în Bourne Wood, Anglia şi vor continua cu primul lot, toată luna septembrie, în mod specific, într-o locaţie in aer liber, unde s-a construit un decor fictiv a unui alt tărâm cosmic din universul Thor.
Astăzi avem parte şi de câteva imagini cu decorul acestui oraş fictiv, care aici este încă neterminat, dar care arată destul de masiv şi în care se va desfăşura o bătălie masivă, chiar la începutul filmului.

În al doilea set de imagini, ce sunt din aceeaşi locaţie, o putem vedea pe Sif (Jaimie Alexander) făcând echitaţie în timpul a ceea ce pare a fi o luptă mare între două facţiuni, alături de primele imagini ale unor creaturi implicate în explozii şi o mulţime de războinici.

Deocamdată nu avem parte de nici o poză cu Chris Hemsworth, dar sunt sigur că îl vom vedea în curând şi pe actorul ce îşi va relua rolul titular.
Thor 2 The Dark World
, preia acţiunea filmului după ce Loki (Tom Hiddleston) este transportat în Asgard, unde va fi judecat pentru crimele sale împotriva oamenilor de pe Pământ, acţiune ce s-a petrecut în filmul The Avengers.
Între timp schemele lui Malekith cel Blestemat implică preluarea controlului camerei unde se află închisă Casket Of Ancient Winters, adică armă Giganţilor De Gheaţă din primul film, care rămâne bine păzita, din ordinul lui Odin (Anthony Hopkins), după încercarea lui Loki de a distruge Jotunheim.

Această cameră găzduieşte, de asemenea un alt obiect preţios, intitulat Infinity Gauntlet, o armă căutata de Thanos, cel care ar trebui să lege povestea din Thor 2 cu evenimentele din viitorul film Marvel, Guardians Of The Galaxy, înainte de adunarea principală a super eroilor din The Avengers 2.
Thor: The Dark World va ajunge în cinematografe doar în 8 Noiembrie 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.