Noi Imagini De La Filmările THOR 2: THE DARK WORLD – Chris Hemsworth Îşi Face Intrarea În Bătălie

Vezi un video şi noi imagini cu Thor (Chris Hemsworth), ce îşi face intrarea în bătălia explozivă de pe platourile de filmare pentru Thor 2: The Dark World.

Marţi vă spuneam că filmările pentru continuarea aventurilor lui Thor au început şi că producţia se filmează deja în Bourne Wood, Anglia, unde s-a construit un decor fictiv a unui alt tărâm cosmic din universul
Thor.
De asemenea vă mai spuneam că ele vor continua doar cu primul lot de imagini pe parcursul lunii septembrie, având programate şi alte câteva filmări ce nu necesită o locaţie exterioare şi care vor avea nevoie de multă animaţie CGI.

După ce am văzut-o pe Jaimie Alexander în acţiune, astăzi a venit rândul lui Chris Hemsworth să intre în lupta explozivă de pe platourile de filmare.
Astăzi avem mai multe fotografii şi chiar o secvenţa video, precum şi mai multe imagini cu unele din creaturile implicate în această secvenţa de acţiune.

În clipul de pe platourile de filmare veţi vedea câteva flash-uri de lumină, flash-uri care ne asigură că
Thor este implicat în luptă.
În Thor: The Dark World mai joacă Tom Hiddleston, Natalie Portman, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Zachary Levi, Idris Elba, Alice Krige, Kat Dennings, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anthony Hopkins, Jaime Alexander, Rene Russo şi Christopher Eccleston.

Thor: The Dark World va ajunge în cinematografe începând cu 8 Noiembrie 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.