Twilight Saga Breaking Dawn Part 2: Vezi Noul Trailer Cu Bătălia Finală Dintre Clanurile De Vampiri

Twilight Saga Breaking Dawn Part 2: Vezi Noul Trailer Cu Bătălia Finală Dintre Clanurile De Vampiri

Odată cu apropierea de data lansării, tot mai multe materiale promoţionale pentru ultima parte a francizei apar în mediul virtual, şi primul semn în acest sens este şi noul trailer epic de 90 de secunde pentru The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2, care a debutat la MTV Video Music Awards.

Filmul ce încheie trilogia de succes a celor de la Summint, dezvăluie în noul trailer, secretele şi misterele acestei epice şi fascinante poveşti ce a încântat milioane de oameni, dar care ajunge la un final apoteotic, ce culminează cu bătălia finală dintre clanurile de vampiri aliate familiei Cullen şi acelaşi clan nemilos: Volturi.
Diferenţa dintre acest trailer şi cele anterioare, este drama romantică de bază ce se dezvoltă în acest ultim film, când Bella şi Edward au un super copil pe nume Renesmee, cel ce le creează nişte probleme dramatice ce duc la probleme între clanurile de vampiri.

Iar toate astea înseamnă luptă, o luptă epică finală cu secvenţe pline de multe efecte speciale, mult mai multe decât în capitolele anterioare.
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella şi Edward Cullen dar şi al fiicei lor Renesmee şi preia acţiunea imediat după finalul primei părţii care s-a încheiat atunci când Edward i-a îndeplinit ultima dorinţă lui Bella, aceea de a deveni nemuritoare.
Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora.

Cu toate acestea, creşterea rapidă a fetiţei lor Renesmee, jumătate om, jumătate vampir, este văzuta ca o ciudăţenie şi este considerată o potenţială ameninţare de către şefii clanului Volturi, forţând familia Cullen să caute o alianţă cu alte clanuri de vampiri cu scopul de a proteja copilul de la o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa clanului Volturi, pregătit pentru marea bătălie finală.

Regizat de acelaşi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 cu un buget aproximativ de 131 milioane dolari, mai are în distribuţie actori ca Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek şi Maggie Grace.
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 2-a se va dezlănţui în cinematografe începând cu data de 16 Noiembrie.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.