Brad Pitt În Tratative Cu David Fincher Pentru Remake-ul 20,000 LEAGUES UNDER THE SEA

Regizorul David Fincher l-ar putea avea pe Brad Pitt in rolul principal al viitorului proiect 20.000 de Leghe Sub Mări, ce va fi realizat sub egida Disney.
După succese ca Social Network, Black Swan şi The Girl With The Dragon Tattoo, regizorul David Fincher încearcă să aleagă cu grijă următorul proiect la care va lucra.

După ce a renunţat la proiectul Cleopatra, el a regizat primele două episoade ale noului serial de pe Netflix – House Of Cards cu Kevin Spacey, dar cu încasările modeste de la boxoffice ale adaptări The Girl With The Dragon Tattoo, o continuare este în curs de dezvoltare.
Fincher are la îndemână mai multe opţiuni în acest moment, dar regizorul este destul de pasionat de ecranizarea celebrei poveşti 20.000 de Leghe sub Mări, remake-ul la care regizorul lucrează de peste doi ani.
Iar cum Fincher este un frecvent colaborator cu Brad Pitt, regizorul îl vrea pe actor în rolul principal al proiectului, în timp ce oficialii de la Disney încearcă să decidă dacă vor să realizeze filmul sau nu.

În timp ce Fincher aşteaptă terminarea scenariul pentru continuarea The Girl Who Played With Fire ce este momentan în mâna scenaristului Steven Zaillian, cei de la Disney l-au rugat pe Fincher, ce este nerăbdător să lucreze, să nu se implice în nici un proiect nou şi să mai aştepte trei luni pentru a vedea dacă remake-ul 20,000 LEAGUES UNDER THE SEA primeşte unda verde de la oficialii Disney.
Între timp, regizorul încearcă să adune o distribuţie solidă pentru 20.000 de Leghe sub Mări.
Remake al peliculei cu acelaşi nume din 1954, noua peliculă l-ar putea avea în rolul marinarului Ned Land pe Brad Pitt, jucat de Kirk Douglas în adaptarea de acum 58 de ani a romanului lui Jules Verne.
Evident că un alt actor de top, dar ceva mai în vârstă, este căutat pentru partitura Căpitanului Nemo.

Proiectul 20.000 de Leghe sub Mări este o ambiţie mai veche de-a regizorului Fincher, ce urmează să fie filmată în 3D, iar mai mult de jumătate, va conţine efecte speciale create cu ajutorul graficii computerizate.
La bordul producţiei, care va necesita cu siguranţă o sumă considerabilă, se află şi scenaristul lui Se7en, Andrew Kevin Walker, adus să rescrie o parte a scenariului încropit iniţial de Scott Z. Burns.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.