Bruce Willis Dirijează O Simfonie De Explozii În Noul Trailer Pentru A GOOD DAY TO DIE HARD

Bruce Willis îl aduce din nou pe ecrane pe simpaticul detectiv John McClane, în al cincilea film din franciza DIE HARD ce ne încântă astăzi cu un trailer exploziv şi un poster nou.

Încă din 1988, detectivul John McLane s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, iar abilităţile sale l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul unu al teroriştilor din toată lumea.
Fără îndoială DIE HARD 5 va aduce pe ecrane o nouă peliculă plină de acţiune şi explozii, ce îl va avea în jur şi pe renumitul erou John McClane.
Dacă până acum nu prea aţi fost conştienţi că franciza Die Hard este o serie de filme de acţiune, acest trailer nou pentru filmul regizat de John Moore, va lămuri pe deplin acest aspect.

Pentru a identifica filmul A Good Day To Die Hard, este de ajuns să ne uităm dincolo de simfonia de explozii, unde îl vom vedea pe John McClane (Bruce Willis) şi fiul său Jake (Jai Courtney) într-un montaj de acţiune, fără prea multe replici, dar cu gesturi explicite şi multe împuşcături.
De fapt, trailerul reprezintă exact ceea ce ar trebui să ne aşteptăm de la al cincilea film din franciza Die Hard: o simfonie coordonată de explozii, împuşcături, urmăriri şi multe cascadorii ce ne vor lăsa cu gura căscată în timpul filmului.
Nu sunt sigur că scenariul noului film Die Hard ne va solicita creierul prea mult, cu cine ştie ce situaţii complicate ce necesită o gândire complexă.
Până la urmă cred că totul se rezumă la acţiune brută şi la modul în care aceasta este realizată.

Cred că vremurile în care farmecul personal al lui John McClane ne fascina şi scenariul mai avea mici părţi sclipitoare de întorsături interesante ce te făceau să te gândeşti puţin la firul acţiunii, s-au dus pe apa sâmbetei.
Dacă încă nu ştiai, povestea filmului Die Hard 5 are loc în Moscova, unde John McClane (Bruce Willis) face echipă cu fiul său înstrăinat Jack (Jai Courtney) pentru a da de urmă unor băieţi răi, căci Jack este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus.

A Good Day To Die Hard, regizat de John Moore are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna precum şi o selecţie de actori maghiari, ce vor apărea pe marele ecran începând cu data de 14 Februarie 2013, atunci când Die Hard 5 va ajunge în cinematografe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.