CARRIE În Primul Trailer Şi Poster Pentru Readaptarea Romanului Lui Stephen King

MGM şi cei de la Screen Gems au lansat primul teaser trailer şi primul poster pentru versiunea regizoarei Kimberly Peirce a noului film bazat pe romanul lui Stephen King: Carrie.

Romanul Carrie de Stephen King a fost publicat pentru prima dată în 1974, dar este probabil cel mai bine cunoscut pentru adaptarea lui Brian De Palma, un film ce a avut-o în rolul principal pe Sissy Spacek.
Finalul filmului original regizat de Brian De Palma, a devenit în timp, destul de renumit, ca să nu mai vorbim de toţi cei care au citit romanul lui Stephen King pe care acest film se bazează.
La fel ca aproape orice film de groază clasic şi Carrie are parte de un remake, sau readaptare, dacă vreţi să-i spuneţi aşa, pentru publicul modern.
Cu toate astea, în mod clar regizorarea Peirce ştia că miza acestui remake este foarte ridicată.

O voce fără imagine cântă peste scene de devastare, auzim frânturi din dialogul filmului, vorbitorii ce fac refere la sursa de distrugere, în timp ce camera înaintează inexorabil spre ea.
În momentul când am văzut-o, mi-am dat seama cu adevărat că acest film este un remake, care nu sunt sigură că va intra în categoria filmelor memorabile aşa cum a intrat originalul Carrie.
În acesta nouă versiune, rolul iconic Carrie şi al mamei ei vor fi interpretate de Chloe Moretz (Kick Ass 2) şi respectiv Julianne Moore.
După cum veţi vedea, teaser trailerul este… foarte mult un teaser.

În esenţa, vom vedea momentul culminant al poveştii…
Nu ar fi prea multe de dezvăluit din primul teaser, dar măcar el trece direct la subiect, cu un zbor lin pe deasupra dezastrului lăsat în urmă de Carrie White (Chloe Moretz Grace), după prima ei experienţă telekinetică de la balul şcolii.
Avem parte doar de un scurt cadru cu Moretz în starea traumatizantă în care se află Carrie, dar împreună cu interpretarea lui Julienne Moore în rolul mamei ei, sunt sigură că filmul va aduce ceva mai mult decât atât.
Totuşi, trebuie să recunosc, teaser trailerul pentru Carrie, arată… incitant.
În suburbia liniştită Chamberlain, se află şi este casa profund religioasă şi conservatoare a lui Margaret White şi a fiicei sale Carrie.

Carrie este un proscris dulce şi blând, pe care Margaret a ocrotit-o întotdeauna de societate.
Ajunsă regina balului, Carrie este împinsă la limita răbdării de colegii ei de şcoală, dezlănţuind în ea puteri inimaginabile.
Carrie
se va dezlănţui în cinematografe începând cu data de 17 Octombrie 2013.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.