Revelaţia Cinematografică CLOUD ATLAS Are Un Trailer Nou Fabulos!

Filmul pe care nu trebuie să îl ratezi în această toamnă, adaptarea minunată Cloud Atlas, ne încântă privirea din nou cu un spot tv minunat.
Cu intenţia de a ne convinge că adaptarea romanului lui David Mitchell este o poveste magnifică transpusă în imagini, filmul se prezintă într-un nou spot tv teatral, ce face dreptate cadrelor fantastice regizate de fraţii Wachowski şi Tom Tykwer.

Evenimentul cinematografic al anului, a fost deja etichetat ca fiind cel mai ambiţios proiect cinematografic din ultimul deceniu, iar odată cu premiera filmului de la Festivalul Internaţional De Film De La Toronto, recenziile nu se mai opresc din laude favorabile.
Bazat pe romanul lui David Mitchell, ce se întinde pe o perioadă de mai multe secole şi urmează şase poveşti interconectate, filmul este o adaptarea atât de masivă, încât a fost nevoie de trei regizori, iar conform autorului, personajele principale ale fiecărei povestiri, sunt reîncarnări ale aceluiaşi suflet, ce sunt identificaţi de-a lungul timpului, cu ajutorul unui simplu semn de naştere.
Filosofia romanului lui Mitchell, încearcă de fapt să se refere la manifestările în continuă schimbare ale naturii umane.
Cloud Atlas are o poveste ce porneşte din secolul 19 şi ajunge într-un viitor post apocaliptic, fiind un caleidoscop despre existenţa umană.

Titlul filmului Cloud Atlas, se referă de fapt la vechile atlase de nori, instrumente esenţiale la începuturile istoriei meteorologiei, dar abordarea autorului romanului nu este deloc meteorologică, ci mai degrabă una filozofică.
Scris sub forma unei serii de şase povestiri conectate, Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci, perioade de timp şi ţări.
Tykwer şi fraţii Wachowski au construit un film vizual fermecator, evidenţiind peisaje futuriste extraordinare, dar şi porţiuni necivilizate ale lumii de cu secole în urmă şi chiar a unei lumi post apocaliptice, populată cu resturile împrăştiate şi sălbatice ale umanităţii.
Proiectul a necesitat mai mulţi regizori, cineaşti, editori, designeri ce au petrecut multe ore de producţie extinse, pentru a captura imagini fantastice în zone din jurul Spaniei, Angliei şi chiar Germania.

Proiectul masiv ce va ajunge în cinematografe începând cu data de 26 Octombrie îi are ca regizori pe Andy şi Lana Wachowski care alături de regizorul Tom Tykwer, au adunat o distribuţie de zile mari: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Hugh Grant, Ben Whishaw, Doona Bae şi Susan Sarandon.
Noul spot tv pentru Cloud Atlas are 60 de secunde pline de imagini noi şi dovedeşte că oficialii de la Warner Bros sunt foarte fericiţi şi încrezători în acest film.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.