DJANGO UNCHAINED Şi Regizorul Tarantino Ne Încântă Privirea Cu Un Nou Trailer Extins!

Noul trailer pentru proiectul Django Unchained al scenaristului regizor Quentin Tarantino, dispune de mult mai multă acţiune şi poartă semnătura originală a regizorului.

Probabil cel mai aşteptat film de anul acesta, cel puţin pentru mine, rămâne Django Unchained, producţia ce aduce o abordare nouă a stilului controversatului regizor şi care până în momentul de faţă s-a dovedit a fi o producţie de calibru mare, cu o distribuţie ce este incontestabil, fabuloasă.
Acest nou trailer pentru filmul Django Unchained este cu mult mai distractiv decât cel anterior şi dacă stau să mă gândesc bine, cred că este singurul film pe care l-am văzut despre sclavie, ce este şi amuzant.
Ajungem să vedem o mulţime de cadre noi stilizate, pline de acţiune şi de imagini ce sunt specifice stilului vizual marca Tarantino, toate astea într-un montaj excelent, alături de o coloană sonoră pe măsură.

Avem de asemenea parte de cadre extinse cu soţia lui Django, Broomhilda (Kerry Washington) ce se află în mâinile nemilosului proprietar de sclavi Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), dar şi noi imagini cu mâna dreaptă a acestuia, caracterul lui Samuel L. Jackson, Stephen.
Exact după cum spuneam şi anterior, cred cu tărie că Leonardo DiCaprio va face un rol magistral în noua producţie Tarantino, iar ca să mă susţină, actorul dezvoltă în noul trailer, caracteristici actoriceşti pe care nu le-am mai văzut înainte.
În noul trailer mai avem parte şi de o surpriză plăcută, prima apariţie a lui Don Johnson şi mai ales, Jonah Hill într-un rol oarecum surprinzător!

Noul film al lui Quentin Tarantino, este o abordare western unică, cu aduce pe marele ecran povestea fantastică de răzbunare a unui sclav pe nume Django, eliberat de un vânător de recompense, care porneşte o cruciadă personală împotriva proprietarului de sclavi ce o deţine pe soţia sa, o poveste ce datează dinaintea Războiul Civil.
Iubitorii cadrelor teatrale şi a umorului subtil semnat Quentin Tarantino, nu vor fi dezamăgiţi de multitudinea subtilităţilor amuzante, amestecul de culori vii şi amestecul de violenţă al filmului.
Acest trailer devine momentan, chintesenţa personalităţi lui Tarantino, cu muzica specifică, dialoguri neaşteptat de interesante şi o atmosferă amuzantă, ce se îmbină perfect cu unele scene violente ce parcă sunt menite să te facă să zâmbeşti măcar cu colţul gurii.

Filmul spaghetti-western, cu influenţe orientate spre sarcasm şi umor – Django Unchained, este conceput şi scris de Quentin Tarantino, fiind produs de Stacey Sher, Pilar Savone şi Reginald Hudlin.
Producţia are în distribuţie actori ca: Jamie Foxx, Christoph Waltz, M.C. Gainey, Walton Goggins, Garrett Dillahunt, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson, Tom Savini şi Jonah Hill, fiind programată să ajungă în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.
 ✐ Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.