Denzel Washington Joacă Admirabil În Noul Spot TV Pentru Drama Regizorului Zemeckis: FLIGHT

După ce ieri a avut premiera la Festivalul de Film Din New York, producţia Flight ne aduce un nou spot tv al filmului ce marchează revenirea regizorului Zemeckis la producţiile live şi revenirea lui Denzel Washington la dramă.

Noul film al lui Robert ZemeckisFlight, se pare că zboară surprinzător de sus pe radarul criticilor, considerând că acesta marchează prima dată când Denzel Washington apare într-un film ce nu este de acţiune după The Great Debaters din 2007, fiind primul live-action pentru regizorul Zemeckis în peste zece ani, după ce el a fost forţat să renunţe la animaţia mo-cap Yellow Submarine, după eşecul lamentabil cu Mars Needs Moms.
Flight s-a lansat ieri la închiderea celei de-a 50-a ediţii a Festivalului De Film Din New York, atrăgând atenţia criticilor dar şi a publicului larg prin secvenţe ce într-un fel şochează, dar după cum spun criticii, nu încântă foarte mult prin consistenţa scenariului.
În Flight, scenariul original este scris de John Gatins, iar eroul filmului este un pilot de linie, care e pasibil de închisoare după ce autorităţile aeriene îi găsesc stupefiante în sânge.

Whip, pilot de avion de pasageri, adoarme pentru câteva secunde iar avionul pe care îl dirijează, pierde sistemul hidraulic şi intră într-un picaj necontrolat, cu motoarele în flăcări.
După ce coboară trenul de aterizare şi aruncă din combustibil, Whip reuşeşte să creeze haos şi uimire la bordul avionului, atunci când zboară cu capul în jos, cu intenţia de a stabiliza avionul pentru a putea ateriza forţat într-un câmp.
Aterizarea avionului reuşeşte, coliziunea având doar şase victime.
Secvenţa excepţional realizată a aterizării forţate, generează ecouri de-a lungul întregului film.
După eveniment, Whip se fereşte de presă, ascunzându-se la ferma familiei sale.
Analizele i-au găsit în sânge alcool şi cocaină, lucru ce îi va aduce pilotului doar probleme şi un drum inevitabil spre încarcerare.
Secvenţele cu prăbuşirea avionului, taie respiraţia spectatorului, devenind surprinzător de reale şi conform criticilor, sunt singurele cadre ce ar valora cât de cât emoţional în filmul Flight.

Noul promo pentru Flight, tachinează o întoarcere bine venită la dramă pentru Denzel Washington, a cărui prezentă convingătoare a ajutat la ridicarea unor filme ca The Taking of Pelham 1 2 3, Unstoppable, The Book Of ELI sau Safe House.
Cu toate acestea, Denzel el a fost acuzat de o decelerare a reputaţiei sale de actor, atunci când a acceptat să joace în mai multe filme de categoria B în ultimii cinci ani.
Totuşi, cu toate acestea, Flight pare să genereze o reacţie mai puternică generală decât ultimele proiecte ale actorului.
Un personaj puternic deteriorat ca Whip, se pretează la un spectacol ce ar fi putut aduce a momeală pentru unele premii mari, dar în care Denzel pare să joace rolul într-un mod mult mai slăbuţ de atât.

În schimb, Zemeckis ar putea să fi găsit proiectul perfect pentru întoarcerea sa în lumea filmelor live.
Distribuţia pentru Flight mai include actori cum ar fi Don Cheadle, John Goodman, Melissa Leo, Greenwood Bruce şi James Badge Dale.
Deşi premiera mondială va avea loc pe 2 Noiembrie, filmul va avea premiera în România de abea pe 22 Februarie 2013.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.