GAME OF THRONES SEASON 3: Un Set De Imagini Noi De Pe Platourile De Filmare

Un set de noi imagini din spatele camerelor de filmat, dezvăluie unele din surprizele pe care producătorii le vor aduce în Sezonul 3 al serialului Game Of Thrones.
Fanii care au citit seria de cărţi pe care se bazează serialul Urzeala Tronurilor, au avut în trecut şi încă mai au, sentimente împărţite cu privire la scenele suplimentare adăugate în serial, scene ce nu au fost în materialele scrise originale.

Putem de la început să se întrebam pe bună dreptate, care din personajele celei de-a treia cărţi din serie vor apărea în Sezonul 3 Game Of Thrones, ţinând cont de separarea acţiunii din carte, în două sezoane.
Dar după cum bine ştim, saga Un Cântec De Gheată Şi Foc, nu este un text sacru, iar scriitorul George R.R. Martin, ce este şi scenarist, este o persoană maleabilă atunci când vine vorba de schimbări în textele sale.
Având în vedere că autorul textului pe care se bazează serialul celor de la HBO, lucrează cot la cot cu producătorii şi regizorii acestui serial epic, nu ne mai miră atunci când unele personaje au o cu totul altă dinamică decât cea din carte.

Până la urmă, caracterele originale trebui să rămână cât de cât în contextul în care au fost create, chiar dacă autorul textului original este cel ce face unele modificări pentru serial.
Cred că ăsta este şi motivul pentru care Sezonul 3 Urzeala Tronurilor va aduce cu el o serie de schimbări ce-i vor influenţa doar pe cei ce au citit deja cărţile.
Ceilalţi, nu trebuie să vă faceţi griji, totul va fi legat de acţiunea precedentă din Sezonul 2, iar personajele voastre favorite, în cazul în care ele nu au murit, vor reveni şi în Sezonul 3, poate cu mici modificări.
Noul set de poze, ne dezvăluie unele presupuse mici modificări ale textului original şi aduce cu sine o serie de întrebări speculative, ce ar putea fi parte a unei surprize mari pe care producătorii ne-o pregătesc pentru Sezonul 3 Urzeala Tronurilor.

Desigur, mai există în serial şi unele modificări ce nu au fost atât de bine primite şi probabil pe bună dreptate, pentru că ele au schimbat foarte mult dinamica fundamentală dintre personaje şi aici mă gândesc la personajul Robb Stark şi de asemenea la Littlefinger.
Ţinând cont de toate acestea, Sezonul 3 Urzeala Tronurlor, va aduce cu siguranţă nişte modificări, mari sau mici, în funcţie de personaje şi de contribuţia lor majoră la povestea principală a serialului, dar mai ales datorită greutăţii cu care se transpune pe ecrane cărţile lui George R.R. Martin.
Dacă încă nu ştiaţi, una dintre schimbările majore, este şi plecarea lui Alan Taylor, care nu vă mai regiza Sezonul 3 Urzeala Tronurilor, el fiind deja angajat la cârma filmului Thor 2: The Dark World.
Locul la regia serialului, îi va fi luat de David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului ce până acuma au fost scenarişti şi producători, dar care vor servi în continuare aceleaşi roluri, alături de care se vor întoarce ca şi scenarişti pentru Sezonul 3, Bryan Cogman, George R.R. Martin şi Vanessa Taylor.

Producţia serialului a început în prima parte a lunii Iulie în Irlanda de Nord, la Belfast, pentru a se muta mai târziu în Croaţia şi Islanda, locaţii ce au intrat pe lista de filmare odată cu Sezonul 2.
La toate astea se adăugă şi Marocul, pentru firul epic al lui poveştii lui Daenerys (Emilia Clarke), căreia i se dă în mod special atenţie în următorul sezon.
Mai există încă, multe modificări importante de făcut şi mulţi actori ce se vor alătura distribuţiei următorului sezon ce va ajunge pe ecrane anul viitor.

Unul din rolurile cele mai importante, cel al personajului Mance Rayder, regele de dincolo de Zid şi Liderul Legendarilor Sălbatici, pe care i-am putut vedea la finalul Sezonului 2 din Urzeala Tronurilor, a fost deja distribuit deja celebrului actor Cirian Hinds, cel care anterior, a mai apărut pe HBO în rolul Gaius Iulius Cezar din popularul serial Rome.
Şi vorbind despre noul set de imagini, nu pot să nu mă întreb, oare va exista o prietenie între Sansa şi Shae?
Îi va permite Littlefinger lui Ros să călătorească în Eyrie?
Ce complotează Tywin şi Pycelle?
Totuşi, nu pot nega faptul că mi-au plăcut secvenţele suplimentare ce nu au existat în carte, de exemplu scenele din Sezonul 2 cu Arya.

Ţinând cont că Un Cântec De Gheată Şi Foc a fost întotdeauna un lucru extrem de dificil de adaptat şi în timp ce prima carte a devenit uşor de manipulat, nu acelaşi lucru se poate spune despre A Clash Of Kings.
Iureşul Săbiilor este de-a dreptul perfectă aşa cum e scrisă şi sper că modificările făcute în al doilea sezon, nu se vor întoarce împotriva complotului ce urmează în Sezonul 3.
Sezonul 3 Urzeala Tronurilor
are 10 episoade şi va avea premiera undeva in luna Aprilie 2013.
Simona

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.