RAGING BULL vs ROCKY: Cel Mai Tare Meci Cu Robert De Niro Şi Sylvester Stallone În GRUDGE MATCH

Doamnelor şi domnilor, în colţul albastru îl avem pe Armăsarul Italian, Mister Expendable însuşi: Sylvester „Rocky” Stallone, iar în colţul roşu, cel mai vestit şi popular mafiot: Naşul însuşi, Şoferul Taxiului şi Taurul Fioros: Robert De Niro!

Da, exact, aţi citit bine, nu e nici o glumă, un meci între cei doi seniori ai marelui ecran este pus la cale de către cei de la Warner Bros.
Filmul ce gestează de multă vreme în mintea regizorului Peter Segal (Tommy Boy) intitulat Grudge Match a primit astăzi undă verde din partea studioului şi urmăreşte doi luptători retraşi care îşi vor pune mănuşile de box pentru un ultim meci epic.
Intrând în posesia scenariului modificat recent de către Doug Ellin (Entourage), studioul a dat astăzi undă verde filmului.

Deadline citează astăzi nişte oficiali de la Warner, ce au declarat că filmul ce sună atât de interesant, a primit undă verde în urma revizuiri scenariului, ce iniţial a fost respins.
Deocamdată mai multe detalii nu sunt disponibile, dar dacă e să ne uităm puţin la munca lui Segal şi Ellin, cu siguranţă filmul va fi mai puţin unul de acţiune bazat strict pe partea de sport.
Din contră, zvonurile recente spun că Grudge Match va fi mai mult o comedie despre vieţile unor seniorii atleţi, ce îşi poartă reciproc o ranchiună de generaţii.
Pentru a susţine teoria că va fi o comedie sportivă, la distribuţia filmului este adăugat şi comedianul Kevin Hart, în rolul unui personaj ce va promova această luptă epică, în acelaşi timp fiind cel cei va convinge pe cei doi, să revină înapoi în ring pentru un ultim meci de box.

Grudge Match va fi de fapt o remiză între Rocky Balboa şi Jake LaMotta din Raging Bull.
La Festivalul de Film de la Tribeca, Robert De Niro a declarat că nu se vede cu adevărat din nou în acest rol şi nici în măsură să îşi recapete forma necesară pe care a avut-o atunci când a jucat în filmul Raging Bull.
Dar dacă momentan Robert De Niro bate mai mult în retragere …. pariez că De Niro va spune DA, atunci când va afla că la 66 de ani, Stallone este incă în forma necesară.
În fond, între De Niro şi Stallone sunt doar trei ani diferenţă.
Tu, pe cine ai paria?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.