IRON MAN 3: O Nouă Imagine Şi Un Sinopsis Oficial Ce Dezvăluie Aventura Lui Tony Stark

Studiourile Marvel şi Disney au lansat o nouă imagine şi sinopsisul oficial complet al celui de-al treilea film Iron Man regizat de Shane Black.
Rezumatul oficial al super producţiei ce are legături strânse cu The Avengers, a fost lansat în mod oficial, iar alături de sinopsis, putem vedea şi o nouă imagine de mai aproape cu armura a lui Iron Man în acţiune.

Din sinopsisul oficial, aflăm că Iron Man va avea parte de un inamic puternic, de care nimeni nu se poate ascunde, dar deopotrivă aflăm că Tony Stark trebuie să sufere înainte de a obţine victoria.
Atunci când Tony Stark află că întreaga sa lume a fost distrusă de mâini inamice, porneşte într-o călătorie extrem de dificilă, o călătorie ce are un singur scop: acela de a da de urma celor responsabili pentru acest dezastru.
Însă la fiecare pas al acestei călătorii, rezistenţa îi va fi pusă la încercare.
Încolţit, Tony Stark este lăsat între viaţă şi moarte de propriile invenţii, fiind nevoit să se bazeze doar pe inteligenţa şi pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiaţi lui.

Pe măsură ce se reface, Tony Stark descoperă şi răspunsul la întrebarea ce l-a chinuit atâta vreme: omul face costumul sau costumul îl face pe om?
În Iron Man 3, Tony Stark îl va înfrunta pe duşmanul său de moarte Mandarin, un geniu ştiinţific cu excelente abilităţi de luptător de arte marţiale, un lider al unei organizaţii criminale, ce primeşte puteri aproape nelimitate datorită unui secret ştiinţific cu care Iron Man este familiar.
Dacă zvonurile sunt adevărate şi filmul respectă povestea din benzile desenate, alături de Mandarin vor mai fi şi Aldirch Killian, creatorul nanotechnologiei Extremis, ce iniţial a fost creată pentru a îmbunătăţi abilităţile lui Tony Stark, dar pe care aceştia au transformat-o într-un virus moral pe care intenţionează să îl folosească.

Bazat pe serialul de benzi desenate Marvel, publicat pentru prima dată în 1963, productia Iron Man 3 continuă epic pe marele ecran, aventurile inventatorului şi miliardarului Tony Stark aka Iron Man.
Cu Robert Downey Jr. în rolul lui Tony Stark şi Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Don Cheadle, Guy Pearce, Paul Bettany, Jon Favreau şi James Badge Dale în completarea distribuţiei, Iron Man 3 este programat pentru lansarea din România pe 3 Mai 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.