Regizorul Jon Chu Declară Că Scenariu Pentru MASTERS OF THE UNIVERSE Ne Va Uimi!

Regizorul lui G.I. Joe: Retaliation – Jon Chu, vorbeşte într-un interviu recent despre proiectul Masters Of The Universe, despre scenariul ce l-a uimit şi despre planurile sale măreţe de a revitaliza această poveste clasică a anilor ’80.
Am aflat recent că regizorul Jon Chu (Step Up 2) a fost în tratative pentru a regiza remake-ul Masters Of The Univers.

Acum, regizorul vorbeşte deschis despre noul film şi chiar ne dă detalii despre munca sa la acest remake.
Linia de jucării Mattel intitulată He-Man And The Masters Of The Univers au dat naştere unui serial animat foarte popular ce a rulat între 1983 şi 1985, un oribil film de acţiune live în 1987 regizat de către Gary Goddard ce îl avea în rolul principal pe Dolph Lundgren, pentru ca mai apoi să fie transformat într-un futurist sci-fi animat prin 90, cu un remake în 2002.
Scenariul pentru noul remake este deja terminat, fiind scris de Richard Wenk (Expendables 2), iar povestea clasică îl prezintă pe Adam, Prinţul din Eternia, deţinătorul unei săbii magice care îl transformă în He-Man, cel mai puternic om din univers.
Un tip blond musculos, curajos şi îmbrăcat sumar ce luptă împotriva duşmanului său de moarte: Skeletor.

Regizorul Jon Chu (G.I. Joe Retaliation) a vorbit despre reacţia sa la citirea scenariului şi despre entuziasmul său pentru această proprietate specială.
Într-un interviu acordat celor de la Celebuzz, regizorul ne spune despre implicarea sa în acest proiect şi despre ce l-a determinat să accepte o asemenea provocare majoră:
„Am fost abordat recent cu scopul de reface un film Masters Of The Univers, iar în timp ce la început am fost sceptic, după ce am citit scenariul, am fost super uimit. Iniţial nu aveam idee la ce să mă aştept, dar scenariul ce l-am citi, este o abordare diferită de ceea ce aş fi crezut, o abordare proaspătă, neaşteptată şi am fost foarte intrigat de acţiunea din el imediat. Nu mă aşteptam să se conecteze la un aşa nivel uman, dar eu chiar m-am conectat emoţional cu personajele. Ma încântat să văd ce am putea realiza cu această proprietate. Masters Of The Univers este un fel de puzzle provocator ce se poate transpune într-un film, un puzzle ce funcţionează perfect pentru audienţa contemporană. Cred că oamenii vor fi cu adevărat surprinşi de povestea bogată şi de oportunităţile de a spune o poveste din acest univers. În cazul în care credeţi că ştiaţi totul despre Masters Of The Universe, plecaţi din start greşit.
Nu a fost o decizie uşoară, dar după ce am citit scenariul, nu l-am mai putut pune jos. Şi cu siguranţă nu pot lăsa pe altcineva să facă acest film”, a spus regizorul zâmbind.

Într-un final, întrebat în ce stadiu se află proiectul, regizorul a dezvăluit că munca pentru conceptele iniţiale a început deja, dar că încă mai durează câteva luni până vor reuşi să aleagă cea mai bună variantă pentru marele ecran:
– „Simt că există o mulţime de motive pentru a aduce în zilele noastre povestea din Masters Of The Univers. Suntem încă în procesul de creaţie a conceptelor iniţiale, dar cred că avem deja nişte ideii măreţe cu care ne vom juca în următoarele luni. Munca cu noi modele, cu noi personaje şi chiar introducerea unor lucruri noi, este munca pe care o facem acum. Procesul este foarte important şi am găsit deja câteva modalităţi pentru designul final al filmului, dar rămâne să ne hotărâm asupra căruia va rămâne cel final”.

Deocamdată, totul sună bine, dar încă rămâne în aer marea întrebare:
Va fi Masters Of The Universe un film sci-fi orientat spre acţiune, sau doar o altă poveste banală?
Cu toate acestea, aştept cu nerăbdare să vedem care va fi opţiunea regizorului pentru rolul principal.
Nu vreau să speculez prea mult, dar având în vedere că regizorul este un apropiat al cercului super popularului actor Dwayne Johnson, nu m-ar mira ca rolul lui He-man să-i revină pe viitor lui The Rock.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. am vazut recent filmul cu dolph pe un post romanesc, e un dezastru total :))
    si ca scenariu si ca efecte speciale, oricum nu ma asteptam la ceva special fiindca e vechi, dar totusi, asta a fost praf

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.