Primul Trailer Pentru Documentarul Regizat De Spike Lee :MICHAEL JACKSON BAD 25

Primul trailer pentru documentarul intitulat Bad 25 ce prezintă munca originală a lui Michael Jackson pentru albumul epic Bad din 1987, prezintă imagini nemaivăzute până acum şi interviuri cu majoritatea celebrităţilor ce au colaborat la succesul albumului ce a doborât o serie de recorduri.

Am fost unul din milioanele de fani norocoşi ce au asistat la lansarea oficială a albumului Bad în 1987.
Am fost unul din miile de fani ce a asistat la primul concert al mega starului in România şi probabil ar trebui să vă spun că, nu doar la noi în ţară, dar pe întreg globul, nu exista loc în care să nu se fi auzit de melodiile de pe acest album atunci când a fost lansat.
În aceea perioadă, albumul Bad era singurul lucru despre care toată lumea vorbea.
Albumul lui Michael Jackson părea ireal, cu sunete ce parcă veneau din viitor, Bad fiind albumul ce părea scos înaintea timpului său şi în unele moduri încă este.

Documentarul despre Michael Jackson BAD25, regizat de cineastul nominalizat la Premiile Academiei – Spike Lee, a debutat recent la festivalele de film de la Venice şi Toronto cu recenzii bune şi zeci de laude.
Iată că fanii megastarului, pot vedea acum, la 25 de ani de la lansarea albumului şi primul trailer pentru acest incendiar documentar.
– „Spike Lee a fost singura opţiune veritabilă pentru noi, atunci când ne-am decis să deschidem arhivele şi să facem acest documentar. El a făcut o treabă de maestru atunci când a captat această magie a evenimentelor din spatele scenei”, a declarat John Branca şi John McClain.
Trailerul pentru Bad 25 pare fascinant şi tachinează interviuri cu mai toată lumea ce a colaborat cu Michael Jackson de-a lungul timpului, dar în special cei ce au contribuit la popularitatea albumului Bad, începând cu regizorul Martin Scorsese şi terminând cu cântăreaţa Sheryl Crow.

Documentarul scoate în evidentă unele scene nemaivăzute, scene din spatele camerei de filmat şi multe imagini cu Michael Jackson ce au fost văzute doar de un număr restrâns de apropiaţi ai megastarului.
Cu documentarul BAD 25, regizorul Spike Lee analizează viziunea creatoare a lui Michael Jackson pentru albumul care a ajuns să definească o era întreagă, un album ce a realizat o serie de recorduri mondiale ce rămân încă imbatabile.
Documentarul BAD25 se aliniază cu lansarea la nivel mondial a albumului BAD 25, o colaborare între Epic Records şi Legacy Recordings.

Bad – 25th Anniversary (Deluxe Edition) pachetul de lux conţine versiunile remasterizate ale albumului original întreg, un al doilea disc, ce include 13 piese rare şi ne lansate anterior, precum şi DVD-uri cu primul concert live din spectacolul Bad World Tour de pe stadionul Wembley din 16 iulie 1988.
Documentarul Bad 25 va fi difuzat pe reţeaua de televiziune ABC de Ziua Recunoştinţei: 22 Noiembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.