Vezi O Colecţie De Postere Ale Unor Filme Celebre Amestecate Într-un Colaj Haios

Verifică detaliile amuzante ale unei galerii impresionante de postere mashup, ce transformă posterele promoţionale combinate ale unor filme celebre, într-un element comic cu noi titluri haioase.
În ultima vreme, colajele de videouri, muzică şi imagini amestecate fac lumea să pară un loc mai haios atunci când ele sunt realizate cum trebuie.

La fel stau lucrurile şi în cazul posterelor de filme.
Combinând în general elemente din cultură cinematografică, fie ea cea modernă sau clasică, unele mashup-uri sunt oarecum în măsură să-i scoată din sărite pe mulţi dintre noi, dar pentru majoritatea oamenilor, ele reprezintă o modalitate plăcută de divertisment amuzant.
De exemplu, la worth1000.com se organizează concursuri în rândul cititorilor mai talentaţi, provocându-i pe aceştia să folosească magia Photoshop-ului pentru a crea un poster nou, din posterele a două de filme.
Fiind vorba de filmele cu un succes notabil la boxoffice, sau cele super populare în general, în concurs intră întotdeauna mashup-urile care arată cel mai original, chiar dacă e vorba de filme pe care le urăşti sau le îndrăgeşti.
Nu se face diferenţă atâta vreme cât posterul rezultat este unul de calitate.
Vă invit să vedeţi mai jos, o colecţie impresionantă din cele mai bune postere mashup din ultimi ani:

(click pe prima imagine pentru a deschide galeria)

✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.