Reboot-ul VAN HELSING VA Fi Regizat De Rupert Sanders Cu Tom Cruise În Rolul Principal

Universal îl numeşte pe regizorul filmului Snow White And The HuntsmanRupert Sanders la cârma noului reboot Van Helsing, în ciuda scandalului media pe care regizorul l-a provocat de curând.

După ce în luna Mai am aflat cu stupoare că Roberto Orci şi Alex Kurtzman au semnat un contract exclusiv de doi ani pentru a se ocupa cu producţia unor proprietăţi din catalogul Universal Pictures, cum ar fi The Mummy şi Van Helsing, astăzi a venit timpul să ne dezmeticim şi să ne dăm seama că cei de la Universal chiar nu glumeau.
Doar la patru luni diferenţa, regizorul lui Snow White And The Huntsman, Rupert Sanders a fost numit de studiourile Universal Pictures la cârma producţiei cu vampiri şi monştri a anului 2004, Van Helsing, ce îl va avea în rolul principal pe Tom Cruise care este în prezent producătorul rebootului Van Helsing, în care va şi juca rolul principal.

Chiar dacă după scandalul iscat de relaţia extraconjugală a lui Sanders cu protagonista lui Albă ca Zăpada, Kristen Stewart, se credea că regizorul va intra într-o perioadă mai puţin favorabilă a carierei, cei de la Universal i-au oferit însă un proiect incitat şi diferit, menit să îl menţină în atenţia publicului şi a presei.
Sanders îi va da indicaţii regizorale lui Tom Cruise, ales drept protagonist al rebootului ce va avea un scenariu scris de prolificii Alex Kurtzman şi Roberto Orci (Star Trek, Transformers).
Potrivit unei declaraţii anterioare a lui Kurtzman, scopul re imaginării poveştii este de a realiza un film mai realist, mai ancorat în realitate, aşa cum a făcut şi Christopher Nolan cu franciza Batman.
Din câte se pare, Tom Cruise a fost implicat în această producţie încă din 2010, doar că în timp producţia a intrat în stagnare, asta după ce Guillermo Del Toro, ce era desemnat ca regizor înaintea lui Sanders, a fost refuzat de cei de la Universal.

În timp ce Tom Cruise şi Del Toro erau la cârma acestui proiect, dezvoltarea conceptului a avansat destul de mult, asta până când Universal a scos proiectul din plan, deoarece nu i-au putut acorda lui Del Toro bugetul necesar pentru reboot.
Ca să fiu sincer, aştept cu nerăbdare primele imagini din acest reboot, nu de alta dar sunt curios cum o să i se potrivească rolul Van Helsing lui Tom Cruise.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Un reboot, sau remake, cum vrei tu sa il numesti.
    Ideea e ca nu vor sa copieze ideea, deci o sa aduca o cu totul alta abordare.
    In principiu, un re-start (reboot) a ceea ce se vrea a fi o trilogie sau o franciza.
    Toata lumea asta zice, ca Tom Cruise nu e potrivit pentru rolul asta 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.