Vezi Motorizarea Futuristă A Lui ROBOCOP – Producţia Este Amânată Pentru Lansare Până În 2014

Un nou set de imaginii de pe platourile de filmare al remake-ului Robocop regizat de Jose Padilha, ne arată că cyborgul ofiţer de poliţie, are o nouă imagine, mai futuristă, alături de super-motocicleta lui.

Vestea proastă e ca producţia ce încă nu a terminat de filmat şi-a schimbat dată de lansare din 9 august 2013 pentru 7 Februarie 2014.
Deocamdată nu se ştie motivul exact al acestei întârzieri a premierei lui Robocop, dar una din cele multe ar fi că nu există destul timp pentru a realiza efectele speciale, iar filmările s-au lungit mult prea mult.
Vestea bună e ca în noile fotografii de pe platourile de filmare ale lui Robocop, noul poliţist transformat în cyborg este surprins pe al său Robocycle, o motocicletă cu design futurist, neagră şi lucioasă ce se asemănă bine cu noua armură a eroului principal.

Probabil cel mai important aspect din aceste imagini, este faptul că la fel ca alţi eroi şi un cyborg poate avea un vehicul ce se asortează perfect cu armura lui.
Cu toate acestea, atunci când el se urcă pe motocicletă, e cam greu să distingem unde se termină armura Robocop şi unde începe vehicul său.
Joel Kinnaman (Robocop) şi toată echipă de producţie pentru Robocop, se află încă în Canada pentru ultimele zile de filmări din această locaţie şi cu speranţa că primul trailer ce va ajunge să fie lansat în curând, va potoli puţin din nelămuririle fanilor, chiar dacă premiera filmului a fost amânată până în 2014, aşteptăm cu nerăbdare un film de acţiune ce să se ridice la nivelul producţiei originale.

Remake-ul Robocop este regizat de Jose Padilha (The Elite Squad) avand-ul pe Joel Kinnaman în rolul principal, alături de Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.

Îl vom putea admira pe Robocop în cinematografe începând cu data de 7 Februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.