Primul Trailer Pentru Animaţia Motion-Capture TARZAN 3D

O nouă producţie animată a clasicei poveşti Tarzan îşi va face apariţia anul viitor în cinematografe, de data aceasta în 3D şi motion capture, iar astăzi avem parte de primul trailer.
Deşi un film live ce să aibă succes în boxoffice este pe cale de a deveni realitate, Tarzan se întoarce pe ecrane anul viitor într-o animaţie motion-capture în 3D.

Poate uni din voi vă mai aminti că Kellan Lutz (Twilight), a fost anunţat cu ceva timp în urmă, ca şi starul principal al unei noi versiuni animate a personajului lui Edgar Rice Burroughs, Tarzan.
Iată că astăzi avem parte de primul trailer, fără prea multe dialoguri şi fără a avea titlurile scrise în engleză, în încercarea de a ne da seama cam la ce ne putem aştepta de la această animaţie Tarzan 3D.
Şi este… ei bine, o nouă versiune pentru cinematografe a poveştii lui Tarzan, chiar dacă tehnologia motion-capture arată puţin învechită.

Deocamdată nu există nici o dată de lansare oficială, ci doar speculaţii, dar nu pot spune că sunt foarte îngrijorat cu privire la acest aspect.
Desigur, un film tradiţional despre Tarzan este bine venit oricând, dar sunt curios să văd ce oferă această versiune faţă de versiunile anterioare.
Tehnologia mo-cap arată destul de bine, deşi animaţia care se suprapune peste acesta se încadrează undeva între vechi şi foarte vechi.
Nu pot spune cinstit dacă aspectul animaţiei a fost o alegere, sau pur şi simplu aşa au ieşit lucrurile în final.

Dar, indiferent de aspectul său, ori de câte ori văd povestea clasică transformată în film sau animaţie pentru marele ecran, vreau mereu ceva în plus faţă de ce am văzut anterior.
Iar aici trebuie să recunosc, nu prea văd nimic, iar dacă mă gândesc bine, animaţia clasică a celor de la Disney a fost una din cele mai bune adaptări.
Sunt sigur că alţii gândesc diferit şi la final, poate că această animaţie se va dovedi a fi o adaptare mai fidelă a cărţii lui Burroughs.

Oricum ar fi, o adaptare a unui viitor film live pentru marele ecran se dovedeşte a fi iminentă, mai ales dacă această animaţie 3D în motion-capture se va dovedi a avea succesul scontat.
Până atunci ne vom mulţimi cu acest Tarzan în 3D regizat de Reinhard Klooss după un scenariu co-scris de Jessica Postigo şi Brenner Yonice, ce va ajunge în cinematografe în 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.