ZERO DARK THIRTY: Vânătoarea Lui Osama Bin Laden Prezentată Într-un Nou Trailer

Filmul Zero Dark Thirty, ce se presupune că documentează vânătoarea timp de un deceniu a teroristului Osama Bin Laden ce culminează cu operaţiunea celebrei SEAL Team Six, are un nou trailer.

Noul trailer pentru filmul regizoarei Kathryn Bigelow (The Hurt Locker), este cu mult mai bun decât primul trailer şi aduce odată cu el noi imagini incitante, printre care şi cadre cu o cameră de control de unde se conduce misiunea cât şi scene ale unor operaţiuni sub acoperire, care au avut loc de-a lungul acestei vânători de terorişti.
Pentru prima dată vedem şi cadre cu noaptea în care echipa specială a înconjurat casa în care se presupune că teroristul internaţional ar fi ascuns.
Evident, noile imagini imprimă şi sentimentul de tensiune, exprimat aici prin montajul exagerat ce aduce parcă o acţiune mai reală, aşa cum ar trebui să fie.

Timp de un deceniu, o echipă de elită a serviciului de inteligenţă militară, a lucrat în secret pe tot globul cu un singur scop: acela de a-l găsi şi elimina pe Osama bin Laden.
Producţia Zero Dark Thirty, reuneşte echipa câştigătoare a unui Oscar, pe regizoarea producător – Kathryn Bigelow şi scenaristul Mark Boal (The Hurt Locker), pentru cea mai mediatizată poveste de vânătoare a unui periculos terorist, din istoria umanităţii.
Producţia ce va fi lansată în Decembrie, ridică de ceva vreme, mai multe controverse, având în vedere că uni reprezentaţi ai guvernului SUA s-au întrebat dacă administraţia preşedintelui Obama a dezvăluit detalii confidenţiale despre misiunea secretă pe care producţia regizoarei Bigelow încearcă să o reproducă.
Deşi cu siguranţă vor mai fi făcute multe comentarii politice despre controversa din jurul filmului, la sfârşitul zilei, este doar un film şi trebuie tratat ca atare.
Dar dacă cei doi vor câştiga din nou un Oscar cu Zero Dark Thirty, ar putea oare intra sub incidenţa suspiciuni că cineva din interiorul administraţiei Obama dezvăluie secrete?

În film joacă actori ca Jessica Chastain, Chris Pratt, Mark Strong, Scott Adkins, Joel Edgerton, James Gandolfini, Clarke Jason, Ramirez Edgar, Perrineau Harold, Ehle Jennifer, Mark Duplass şi Kyle Chandler.
Filmul Zero Dark Thirty va ajunge în cinematografe începând din 19 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.