Warner Bros Va Realiza O Continuare Directă A Filmului Clasic CASABLANCA

Producţia clasică ce îi avea în rolurile principale pe Humphrey Bogart şi Ingrid BergmanCasablanca – filmul anului 1942 al celor de la Warner Bros, este pe cale să beneficieze de o continuare modernă oficială.

Unele din cele mai memorabile replici din istoria cinematografiei se regăsesc în Casablanca, producţia clasică ce a încântat şi încă încântă generaţii de cinefili.
Din câte se pare, nimic nu rămâne sfânt atunci când e vorba de producătorii de la Hollywood, nici chiar un film clasic cu o faima imensa: Casablanca.
Cei de la Warner Bros au lansat un comunicat de presă în care se specifică că noul film se vrea o continuare a celebrei pelicule din 1942, o producţie ce se va intitula Return To Casablanca şi ce va avea la bază un scenariu scris de acelaşi Howard Koch, unul din cei trei scenarişti care au născocit şi povestea originală a filmului din 1942.

Scris undeva în anul 1980, noul scenariu îşi plasează acţiunea la 20 de ani după evenimentele petrecute în filmul original Casablanca, atunci când tânărul Richard, rod al dragostei dintre Ilsa Lund şi eroul Rick Blaine, crescut în America de către mama sa şi Victor Laszlo, revine în oraşul marocan, dornic să-l întâlnească pe tatăl său adevărat, pentru a afla cât mai multe despre el.
Filmul original a fost produs de Cass Warner, nepotul unuia dintre fondatorii companiei Warner Bros, cel care se află acum în căutarea unui regizor cunoscut care să înceapă lucrul imediat la film.
Singura condiţie pusă de oficiali de la Warner Bros pentru aprobarea peliculei este ca acesta să găsească un regizor faimos ce să se ridice la nivelul unei continuări pentru un aşa film clasic renumit.

Dacă încă nu ai văzut filmul din 1942, te sfătuiesc să îl vezi, este un film etern, un film ce îl poţi revedea de mii de ori, fără să te plictiseşti.
Îi ştiu muzica, îi ştiu replicile şi tot mă fascinează la fiecare vizionare.
Despre actorii din distributia filmului original, orice ai spune ar fi prea puţin.
În consecinţă mă gândesc deja la celebra replică pronunţată de Rick Blaine (Humphrey Bogart):
-„Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship.”
Simona

Un comentariu

  1. Har domnului ca nu e un remake.
    Continuari pot sa facac ate vor din partea mea, atata vreme cat nu se ating de filmul original!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.