Trailerul Final Pentru DJANGO UNCHAINED Este Plin De Acţiune Western Marca Quentin Tarantino

Trailerul final pentru proiectul Django Unchained al regizorului Quentin Tarantino, este plin de acţiune western şi dispune de un montaj exploziv ce poartă semnătura originală a regizorului.

Fie că îţi plac sau nu filmele lui Tarantino, trebuie să recunoşti că distribuţia filmului Django Unchained, ar face invidios orice regizor faimos de la Hollywood.
Până în prezent, trailerele anterioare şi toate promourile tv, au determinat păreri mixte din partea fanilor.
Cu toate acestea, filmul complet Django Unchained ar putea schimba părerea tuturor celor ce nu sunt fani ale filmelor lui Tarantino, pentru un singur motiv: spre deosebire de filmele anterioare al lui regizorului, Django Unchained vine cu un personaj principal ce ar putea atrage simpatia tuturor, doar prin simpla motivaţie personală ce devine în timpul filmului, tema principală a complotului.
Faptul că Django porneşte într-o călătorie de răzbunare pentru a-şi salva mult adorata soţie, într-o perioadă în care sclavia era cea mai puternică armă, ar putea aduce în sala de cinematograf, mai mult public, decât la filmele anterioare ale regizorului.

Şi asta poate şi pentru că Django Unchained are o abordare western unică, cu aduce pe marele ecran povestea fantastică de răzbunare a unui sclav pe nume Django, eliberat de un vânător de recompense, care porneşte o cruciadă personală împotriva proprietarului de sclavi ce o deţine pe soţia sa, o poveste ce datează dinaintea Războiul Civil.
Iubitorii cadrelor teatrale şi a umorului subtil semnat Quentin Tarantino, nu vor fi dezamăgiţi de multitudinea de subtilităţi amuzante, amestecul de culori vii şi amestecul de violenţă al filmului.
Trailerul final pentru Django Unchained scoate în evidenţă geniul lui Tarantino şi talentul său de scriitor şi regizor, precum şi distribuţia impresionantă pe care regizorul o aruncă în filmul Django Unchained.
Dar mai mult decât atât, noul trailer se concentrează foarte mult pe ceea ce toată lumea iubeşte la un film western: acţiune non-stop.

Nu prea sunt multe cadre pe care să nu le fi văzut în trailerele anterioare, dar există câteva imagini ce sunt plasate pentru prima oară în acest trailer, mai ales că acestea sunt strâns legate de acţiunea filmului.
Iar dacă consideri că ţi-au plăcut toate melodiile ce au însoţit toate trailerele pentru Django Unchained de până acum, vei fi fericit să afli că coloana sonoră completă a filmului poate fi comandată în avans.
Precomenzile pentru Coloana Sonoră Originală a filmului Django Unchained, sunt disponibile începând de astăzi AICI.
Coloana Sonoră a filmului va ieşi oficial pe piaţă în 18 Decembrie.

Jamie Foxx, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, M.C. Gainey, Walton Goggins, Garrett Dillahunt, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson, Tom Savini şi Jonah Hill, vor ajunge în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.