BRAD PITT Se Confruntă Cu Hoardele De Zombi Din Primul Preview Pentru WORLD WAR Z

Vezi hoardele de zombi ce atacă omenirea, în primul preview al filmului apocaliptic în care rolul principal e deţinut de Brad Pitt, World War Z.

Cei de la Paramount s-au confruntat cu greutăţi inimaginabile ca să adapteze cartea lui Max BrooksWorld War Z: An Oral History Of The Zombie War.
Mi-e foarte greu să cred că această adaptare va deveni un film de calitate după ce a suferit zeci de re-filmări interminabile, scenarii rescrise şi extinse, ca să nu mai vorbim de problemele pe care producţia le-a avut cu legea.
In film, Brad Pitt este înconjurat în principal de actori necunoscuţi, chiar dacă Matthew Fox, are un rol secundar, Brad face cam totul în acest film al cărui buget a fost estimat la aproximativ 200 de milioane de dolari şi în care zombie nu sunt fiinţele încete, preocupate doar să consume creier uman.
Pitt a obţinut drepturile de ecranizare ale romanului lui Max Brooks în 2007, după un război al negocierilor cu Leonardo DiCaprio.

De-a lungul următorilor ani, scenariul a fost scris şi rescris, iar când o versiune a acestuia a apărut ca prin minune pe internet, problemele au început să apară.
Adaptarea cărţii World War Z şi transformarea succesiunii de interviuri din carte într-o poveste coerentă, a fost foarte dificilă.
Scenariul a trecut pe la trei scenarişti diferiţi, iar sarcina rescrierii lui a căzut pe umerii lui Damon Lindelof, unul dintre puternicii scenarişti de la Hollywood, după implicarea sa în proiecte de succes precum serialul Lost şi noul Star Trek.
Pe toată durata producţiei ştiri conform cărora regizorul Marc Forster nu s-ar fi înţeles deloc cu producătorii şi cu specialiştii în efecte speciale angajaţi de aceştia au dat noi semnale de alarmă cu privire la soarta producţiei.

Regizat de Marc Forster (Quantum of Solace), World War Z a urcat brusc pe listele cu cele mai aşteptate filme ale anului, atunci când la începutul lunii iunie a picat o altă bombă.
Nemulţumiţi de cum arată finalul filmului şi dezamăgiţi de rezultatele acestuia, venite de la grupurile de focus, producătorii cer nu mai puţin de şapte săptămâni de re-filmări, amânând premiera filmului, cu aproximativ o jumătate de an.
În general, o astfel de situaţie pe platourile de filmare, noi secvenţe şi rescrieri de scenariu sunt semne rele, dar nu întotdeauna.
Dar, dacă Brad Pitt joacă în rolul principal al unui film de acţiune cu zombie, nu poate decât să îţi stârnească nerăbdarea şi curiozitatea, iar World War Z, film a cărui premieră a fost amânată din Decembrie 2012 în Iunie 2013, are şi alte aspecte cu care să-ţi atragă atenţia.

Worl War Z, tratează cunoscuta problemă a epidemiilor care transformă oamenii în monştrii însetaţi de sânge, iar omenirea trebuie să se bazeze pe iniţiativele lui Brad Pitt, ce joacă rolul unui angajat al Naţiunilor Unite pe nume Gerry Lane, pentru a nu se lăsa decimată de numărul tot mai mare de zombie.
Primul trailer complet pentru World War Z va avea premiera online Joi, dar cei de la ET au lansat un preview în avans, cu imagini din viitorul trailer, într-un clip rapid, ce dezvăluie că producţia World War Z, este în adevăratul sens al cuvântului masivă.
Momentan nu avem parte de prea multe dezvăluiri, dar din primele imagini, puteţi vedea clar hoardele de zombi ce devin destul de puternici pentru a copleşii chiar şi cele mai puternice armate.

Dacă filmul nu va oferi nimic în plus, cred că măcar ne putem distra vizionând o peliculă ce prezintă o invazie de zombie, dusă cu totul un alt nivel.
Totuşi, regizorul Marc Forster a promis debutul unei trilogii care să combine realismul seriei Jason Bourne cu neliniştitoarele avertismente apocaliptice ale seriei AMC The Walking Dead.
Revino Joi pentru premiera primului trailer World War Z, film ce va ajunge pe ecrane în luna Iunie 2013.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.