Mulţi ZOMBI În Primul Trailer Pentru WORLD WAR Z Cu BRAD PITT

Vezi primul trailer intens pentru producţia regizorului Marc Forster despre apocalipsa zombi – World War Z – în care rolul principal e deţinut de Brad Pitt.

Lucrurile devin un iad destul de repede pentru familia Lane atunci când apocalipsa zombi face ravagii la o oră de vârf peste tot în lume, având în vedere că e destul de greu să realizezi o invazie zombi în plină zi şi mai ales la nivel global.
Regizorul Forster reuşeşte să accentueze cu brio acest aspect şi evidenţiază pandemia ca pe un eveniment global.
Totuşi croiala trailerului pictează hoarda de zombi ca fiind mai mult decât doar un potop copleşitor de fiinţe fără creier.

Sper din suflet că viitoarele trailere şi promouri pentru World War Z să aducă puţin mai mult decât efecte vizuale ce arată imensitatea dezastrului cu numărul persoanelor ce au fost infectate.
După ce s-a confruntat cu greutăţi de producţie inimaginabile, adaptarea cărţii lui Max BrooksWorld War Z: An Oral History Of The Zombie War, a trecut pe la trei scenarişti diferiţi, la final sarcina rescrierii lui căzând pe umerii lui Damon Lindelof.
Dar în ciuda tuturor piedicilor şi greutăţilor, dacă Brad Pitt deţine rolul principal într-un film de acţiune cu zombie, nerăbdarea şi curiozitatea devine firească, iar World War Z, film a cărui premieră a fost amânată din Decembrie 2012 în Iunie 2013, are şi alte aspecte cu care ar trebui să ne atragă atenţia.

Worl War Z, tratează cunoscuta problemă a epidemiilor care transformă oamenii în monştrii însetaţi de sânge, iar omenirea trebuie să se bazeze pe iniţiativele lui Brad Pitt, ce joacă rolul unui angajat al Naţiunilor Unite pe nume Gerry Lane, pentru a nu se lăsa decimată de numărul tot mai mare de zombie.
Un singur lucru e sigur aici: regizorul şi echipa de producţie s-au străduit din greu pentru a demonstra că World War Z, este în adevăratul sens al cuvântului o producţie masivă.

Brad Pitt, Mireille Enos, Matthew Fox, James Badge Dale si David Morse fac parte din distributia World War Z, film ce va ajunge pe ecrane în luna Iunie 2013.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.