FRIGHT NIGHT 2 Ajunge Direct Pe DvD Şi Se Filmează În România Fără Colin Farrell

Cei de la Studiourile 20th Century Fox au hotărât să meargă mai departe cu continuarea filmului Fright Night, ce în urma încasărilor slabe de la box-office, urmează să fie lansat direct pe DVD.

Filmările pentru Fright Night 2 vor începe săptămâna viitoare, iar faptul că prima parte a filmului nu a avut încasările aşteptate de producători, i-a determinat pe cei de la Fox, să re-gândească strategia producţiei, ce iniţial trebuia să devină o franciză.
Remake-ul anilor ’80, ce l-a avut în rolul principal pe Colin Farrell, se pare că o va avea în rolul principal negativ pe actriţa Jaime Murray (Spartacus: Gods of the Arena, Dexter), care potrivit site-ului BloodyDisgusting şi a celor de la Cinemagia, va juca rolul unui vampir destul de versat.
După cum v-aţi dat seama deja, Colin Farrell nu va mai juca în această a doua parte a filmului, dar conform unor zvonuri, el ar putea apărea la începutul filmului pentru o apariţie scurtă.

Din păcate nu se ştie dacă Anton Yelchin (Star Trek), David Tennant (Doctor Who) sau Imogen Poots (Need For Speed) vor apărea în Fright Night 2, în vreo formă sau alta.
Dar cum filmările se vor desfăşura în România, dacă unul din aceste staruri vor apărea pe meleagurile noastre, cu siguranţă vom afla asta din tabloide sau de la ştiri.
Sinopsis-ul lansat online de către cei de la 20th Century Fox, pare să urmeze exact aceiaşi paşi din pelicula lansată anul trecut:
La scurtă vreme după ce liceanul Charley începe un program de studii în străinătate ce îl aduce în România, alături de prietenul său obsedat de lumea horror „Maleficul” Ed şi fosta sa iubită, Amy, el descoperă că tânăra şi atractiva lor profesoară Gerri (Jaime Murray) este vampir.
Păcat că nimeni nu îl crede.

Fright Night 2, ale cărui filmări vor începe chiar săptămâna viitoare, va fi lansat pe piaţă direct pe versiunea DVD, fără a mai ajunge în cinematografe.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.