THE AMAZING SPIDER-MAN 2 Îl Va Avea Pe Jamie Foxx În Rolul Personajului Negativ ELECTRO

Regizorul Marc Webb îl aduce pe Jamie Foxx în distribuţia filmului The Amazing Spider Man 2, în rolul unui antagonist mult mai periculos decât The Lizard.

După cum bine ştiţi, producţia pentru The Amazing Spider-Man 2, îşi definitivează distribuţia, iar confirmarea în urmă cu doar câteva săptămâni a revenirii în scaunul de regizor a lui Marc Webb, cât şi a lui Andrew Garfield şi Emma Stone ce urmează să îşi reia rolurile, nu definitivează castingul pentru următorul film din această nouă trilogie cu Spider Man.
Un alt rol important al peliculei este pe cale de a fi atribuit, iar actorul câştigător al unui OscarJamie Foxx se pare că este în negocieri pentru apariţia în film ca unul din personajele negative producţiei.
Electro este unul dintre cei mai vechi antagonişti din universul plin de personaje negative al poveştilor cu Spider-Man, iar prima sa apariţie în benzile desenate, a fost cea din numărul 9 a revistei The Amazing Spider-Man, apăruta undeva în 1964.

Speculaţiile legate de apariţia lui Electro în continuarea blockbuster-ului din această vară, au fost generate de scena de sfârşit a filmului de anul acesta, în care The Lizard, este abordat de o figură misterioasă, care îl întreabă dacă Peter Parker (Spiderman) ştie adevărul despre tatăl său.
Pe contul său de Twitter, Jamie Foxx a făcut următoarea remarcă vizavi de rolul atribuit:
– „M-am costumat în Electro anul acesta de Halloween. Costumul se potriveşte foarte bine”.
Întrebat despre stadiul producţiei, regizorul Marc Webb a declarat că:
-„Scenariul este gata. Mai avem de făcut anumite modificări mici, pe aici şi pe acolo, pentru unele personaje şi locaţii, dar totul e gata şi sună fantastic. Mă simt foarte încrezător.”
Rămâne să aflăm exact ce va conţine The Amazing Spider Man 2, probabil atunci când filmările vor începe.

Pe de altă parte, Jamie Foxx este o alegere interesantă pentru rolul negativ al filmului şi nu ar trebui să ne mire deloc, căci dar dacă te uiţi la distribuţia pe care Marc Webb a adunat-o, este într-adevăr un line-up plin de talente.
Deocamdată nu se menţionează apariţia oricărui alt personaj negativ în Amazing Spider-Man 2, dar având în vedere că cele mai multe continuări aduc în prim plan mai mulţi antagonişti, nu aş fi surprins dacă vom vedea un alt personaj negativ într-un rol minor la un moment dat.

Producţia pentru The Amazing Spider-Man 2 va începe anul viitor, în perspectiva unei lansări pentru data de 2 Mai 2014.
Pe Jamie Foxx îl vei putea vedea în cinematografele din România începând cu 18 ianuarie 2013, în filmul lui Quentin Tarantino, Django Unchained.
Simona

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.