Adaptarea Serialului MACGYVER Îl Va Avea La Cârmă Pe Regizorul Producţiei Saw

Cei de la New Line Cinema sunt hotărâţi să adapteze serialul din ani ’80 MacGyver, într-un film pentru marele ecran, iar astăzi, au făcut o alegere destul de surprinzătoare în privinţa regizorului viitorului proiect.

Regizorul unor producţii horror precum primul film al seriei Saw sau Insidious, a fost propus pentru cârma noului film MacGyver.
Proiectul celor de la New Line Cinema, aflat în dezvoltare de mai mulţi ani, pare că are de această dată şanse de reuşită, iar cel care va conduce aventurile nonviolentului agent secret va fi James Wan.
James Wan nu numai că este regizorul primului film Saw, dar el a rămas implicat în seria de filme horror de-a lungul timpului, devenind producător executiv pentru toate filmele ulterioare din seria Saw.
Având în portofoliu doar filme horror, James Wan este implicat momentan în următoarea sa producţie de groază – House Of Horror – ce va debuta pe ecrane anul viitor, producţie la care participă atât în calitate de regizor cât şi de producător executiv.

Pe de altă parte, mă întrebam pe bună dreptate, ce caută un asemenea regizor la cârma unui viitor film de acţiune, ce îl are în prim plan pe MacGyver, personajul celebru din serialul cu acelaşi nume, ce se descurcă în absolut orice situaţie, improvizând pe moment.
Dacă încă nu ştiţi, filmul MacGyver va avea la bază, popularul serial al anilor ’80 creat de Lee David Zlotoff, în care Richard Dean Anderson îl interpretează pe agentul unei fictive agenţii guvernamentale, ce se numea The Phoenix Foundation.
Popularul protagonist era adeptul rezolvării situaţiilor conflictuale fără a folosi violenţa, motiv pentru care refuză să poarte orice fel de armă, folosindu-se doar de inteligenţa să şi de orice obiect avea la îndemână pentru a luptă împotriva inamicilor săi.

Nu am nimic împotriva regizorului, mai ales că James Wan are la activ cel mai profitabil film al anului 2010Insidious – dar spre final chiar mă întreb cum va funcţiona această legătură surprinzătoare, dintre un regizor de filme horror şi un caracter pacifist al anilor ’80.
Pe de altă parte, nu îmi rămâne în minte decât o singură întrebare: ce actor din generaţia nouă crezi că ar fi potrivit să îl interpreteze pe MacGyver?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.