MARK WHALBERG Va Da Piept Cu Autoboţii În TRANSFORMERS 4 – Vezi Primul Logo Oficial

După o colaborare de succes excepţională pentru viitorul film Pain And Gain, Michael Bay l-a distribuit în rolul principal pe nominalizatul la OscarMark Wahlberg – în viitorul său proiect extrem de anticipat, Transformers 4, ce va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Iunie 2014.

Iată că după ce Bay a negat multă vreme implicarea lui Mark Wahlberg în viitoarea franciza Transformers, în cele din urmă ştirea a fost confirmată oficial printr-un comunicat de presă lansat astăzi.
Regizorul ar fi fost în discuţii cu Wahlberg de ceva vreme, iar în ciuda faptului că toată presa ştia deja acest lucru, Michael Bay a continuat să nege colaborarea celor doi pentru Transformers 4, declarând că duo-ul se afla de fapt în discuţii pentru o altă producţie.
Aşa că toată lumea a aşteptat liniştită momentul în care regizorul va face anunţul oficial şi declaraţiile de rigoare, ştiind că Bay are un stil aparte de a nega lucrurile evidente, exact aşa cum a făcut anterior şi cu regia producţiei Transformers 4.

Cu toate astea, astăzi, Michael Bay a declarat că de fapt toate zvonurile anterioare de pe internet l-au făcut să se gândească ulterior la Mark Wahlberg ca la o viitoare posibilitate.
-„Mark este minunat. Am avut o experienţă plăcută lucrând cu el la Pain And Gain şi de abia aştept să lucrez din nou cu el. Un actor de calibrul lui, este tipul perfect pentru a revigora franciza şi pentru a duce mai departe moştenirea Transformers,”
a mai spus Michael Bay.
Bay va regiza următoarea transă din seria Transformers, serie ce va începe filmările în primăvara anului viitor.

Paramount Pictures, o divizie a Viacom, Inc, în asociere cu Hasbro va produce filmul Transformers 4 ce-i va avea la bord ca producători pe Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura şi Ian Bryce.
Producători executivi sunt Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner şi Mark Vahradian.Primul film Transformers, a fost un boom de senzaţie la boxoffice în 2007, ajungând direct numărul 1 în weekendul premierei şi câştigând mai mult de 700 milioane dolari în întreaga lume.
În 2009 – Transformers: Revenge Of The Fallen – a avut încasări de peste 830 milioane dolari în toată lumea, iar în 2011, Transformers: Dark of the Moon a fost un hit şi mai mare ca cele două, având la nivel mondial încasări de peste un miliard de dolari, devenind astfel cel de al cincilea cu cele mai mari încasări din toate timpurile.
Până în prezent, franciza Transformers a câştigat mai mult de 2.6 miliarde dolari la nivel mondial.

Pe Mark Wahlberg îl veţi putea vedea începând cu 18 Ianuarie în thrillerul dramatic Broken City alături de Russell Crowe şi în noua comedie de acţiune a lui BayPain And Gain alături de Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, ce va ajunge în cinematografe începând cu data de 26 Aprilie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.