Imogen Poots Primeste Rolul Principal Feminin Din Filmul NEED FOR SPEED

După ce l-a primit în distribuţie pe Aaron Paul în rolul principal, producţia Need For Speed adaugă o frumuseţe pentru rolul principal feminin al filmului.

O frumuseţe britanică ce a studiat la Youngblood Theatre Company înainte de a-şi face debutul într-un episod al serialului Casualty, actrita Imogen Poots a apărut fugitiv şi în filmul fraţilor Andy şi Larry WachowskiMatrix şi V For Vendetta înainte a primi un rol principal în filmul horror 28 Weeks Later.
Imogen Poots nu este un nume pe care să îl asociezi automat cu vreun blockbuster de la Hollywood, dar acum, actrita britanică a primit rolul feminin principal în adaptarea Need For Speed, alături de Aaron Paul din Breaking Bad.
Actriţa va interpreta rolul unui dealer auto exotic pentru bogați, filmul având o tentă de a prelua tradiția
filmelor auto a anilor 70, în timp ce scopul lui ar trebui să fie fidelitatea spiritului seriei de jocuri video lansate de Electronic Arts.

Momentan nu se ştie prea multe despre rolul lui Aaron Paul, dar promisiunea că filmul va fi o combinaţie între Gone In 60 Seconds şi Fast And Furious ar trebui să fie suficient pentru a satisface curiozitatea majorităţii fanilor jocului şi a maşinilor tunate.
Între timp, fanii seriei de jocuri Need For Speed ​au aflat cu stupoare că ​co-scenaristul John Gatins (Real Steel), nu ar putea fi mai perfect pentru realizarea plotului.
-„Sunt un fan înrăit al curselor cu maşini tunate”, a declarat el în timpul conferinţe de presă de la Festivalul De Film Savannah.
-„Chiar îmi plac foarte mult maşinile tunate, iar atunci când agenții mei mi-a spus că jocul Need For Speed ​va avea parte de o adaptare, am spus aproape instantaneu: „Da, vreau.” Aşa că am aplicat o naraţiune seriei de jocuri şi am dezvoltat un scenariu.”

Gatins a descris procesul de dezvoltare a filmului ca fiind „unul magic,” iar cu o distribuţie ca aceasta, sunt destul de convins că proiectul Need For Speed, sună destul de bine, nu doar pentru mine.
Need for Speed ​​este o franciză condusă de Electronic Arts care a realizat jocuri începând din 1994, iar acum, daca încă nu stiaţi, DreamWorks a cumpărat drepturile celebrului joc cu curse de maşini, pentru o versiune de film regizat de Scott Waughn (Act Of Valour) scris şi produs de fraţii John şi George Gatins, ce ar trebui să ajungă în cinematografe prin 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.