NICOLAS CAGE Confirmat De Stallone Pentru Un Rol În THE EXPENDABLES 3

Starul de acţiune Sylvester Stallone, îl confirmă pe actorul Nicolas Cage pentru un rol în The Expendables 3 şi declară că îi mai vrea şi pe Harrison Ford, Wesley Snipes şi Mickey Rourke.

Atunci când am aflat Stallone se gândeşte să-i aducă pe Cage, Snipes şi Ford în franciză The expendables, mai ales în filmul cu numărul trei, cu toţi am ştiut că sunt doar zvonuri timpurii lansate ori de fanii, ori de producători.
Iată că unele zvonuri din trecut, devin realitate astăzi.
Săptămâna trecută, la American Film Market, Nu Image şi Millennium Films au anunţat oficial că se vor mişca înainte cu a treia parte a filmului din seria de acţiune The Expendables.
Multe zvonuri recente au circulat despre The Expendables 3, dar nimic despre distribuţia filmului nu a fost încă confirmat oficial.
Al doilea film, ce a fost lansat în această vară, nu a reușit să rupă recordurile de boxoffice stabilite de către prima parte, dar a încasat peste 200 de milioane de dolari pe piaţa externă.
Este de asemenea destul de clar faptul că fanii eroilor seniori de acţiune sunt încântaţi de serie, indiferent de cifrele realizate de acesta.

Într-un un interviu cu ziarul spaniol El Pais, regizorul şi starul de acţiune Sylvester Stallone a dezvăluit puţin din secretele distribuţiei viitorului film ce va fi la fel de exagerat în staruri pe metru pătrat.
Se pare că Stallone l-a distribuit deja pe Nicolas Cage în filmul The Expendables 3.
Un pasaj tradus din interviul ce a fost postat pe site-ul de mai sus amintit spune cam aşa:
„Ne pregătim de film cu aceeaşi pasiune şi angajament ca şi pentru ultimele două.
L-am confirmat pe actorul maestru Nicolas Cage, cel care va da grupului nostru o tentă de intelectual… Sperăm să îi putem aduce şi pe Harrison Ford, Wesley Snipes şi Mickey Rourke la bordul celui de al treilea film. Acesta este marea misiune a producătorului, deoarece vom continua cu aceeaşi schemă narativă. Dacă va ultimul film din serie? Nu pot garanta, dar răspunsul pozitiv al populaţiei ne-a încurajat să lucrăm şi la a treia parte. Cred că atâta timp cât îi va amuza pe oameni cu acţiune, putem continua să facem The Expendables.”
Într-un cuvânt, Stallone ne confirmă participarea lui Cage şi faptul că încă încearcă să să îl aducă la bord pe Harrison Ford.
Dar, având în vedere că Ford este un actor irascibil, va fi destul de greu ca el să spună da.
Wesley Snipes nu lucrează la aproape nimic în ultima vreme, iar Mickey Rourke, ar putea reveni chiar foarte uşor, mai ales că doar a mormăit nişte replici trecătoare în primul film.

Dar, având în vedere că The Expendables 3 este confirmat, fani megastarurilor în prag de amurg al carierei lor, ar trebui să fie temporar mulţumiţi cu această ştire.
În fond integrarea lui Nicolas Cage în deja amuzanta distribuţie din The Expendables 3, ar putea fi ceva distractiv.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.