Trailer Nou Complet Pentru Producţia Lui Sam Raimi OZ THE GREAT AND POWERFUL

Disney a lansat un nou trailer oficial complet pentru producţia lui Sam Raimi, Oz The Great And Powerful, ecranizarea ce prezintă povestea puternicului Vrăjitor Din Oz, inaintea aparitiei lui Dorothy.

Oz The Great and Powerful este un proiect ambiţios născocit de cei de la Disney, un proiect ce continuă seria basmelor ecranizate pentru marele ecran, dar care vine ca un prequel ce ne explică evenimentele dinainte ca temutul vrăjitor să devină cel din povestea originală.
Adaptat după cartea lui L. Frank Baum, filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm din Oz şi spune povestea Vrăjitorului Din Oz, pe numele său Oscar Diggs interpretat de James Franco, un magician de circ, care din întâmplare se găseşte pierdut într-un tărâm ascuns şi care ajunge să fie prins într-o luptă între trei vrăjitoare: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams).

Fără cale de scăpare din lupta vrăjitoarelor şi întâlnind probleme în relaţia cu locuitorii din Oz, Oscar este nevoit să realizeze cine se află de partea binelui şi cine de partea răului înainte de a mai găsi o cale de întoarcere.
Cu ajutorul artei sale de magician, multă iluzie şi ingeniozitatea, poate chiar şi un pic de magie, Oscar se transformă în marele şi puternicul vrăjitor din Oz, devenind în acelaşi timp un om mai bun.
În Oz The Great And Powerful îşi face apariţia şi Zach Braff în rolul asistentului lui Diggs, el mai fiind distribuit şi ca o voce pentru unul din personajele CGI din poveste, Finley, maimuţa cu aripi.
Urmărind acest trailer nou, nu pot să nu mă întreb de ce cele trei vrăjitoare, au nevoie de ajutorul lui Oscar Diggs, când se specifică clar în dialog că o vrăjitoare este o femeie care poate face magie.

Ceea ce nu înţeleg până la urmă e de ce tot regatul din Oz depinde de un singur tip ce apare din senin atunci când deja există trei doamne care au deţin puteri magice?
În ceea ce priveşte aspectul filmului, văd o mulţime de efecte speciale, dar aproape nimic din personalitatea unică de regizor a lui Sam Raimi.

Oz The Great And Powerful este produs de Joe Roth, scris de Mitchell Kapner şi David Lindsay-Abaire, avându-i pe Grant Curtis, Philip Steuer şi Palak Patel drept producători executivi.
Oz The Great And Powerful este programat să ajungă în cinematografe începând cu data de 8 Martie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.