Primele Clipuri Virale Pentru PACIFIC RIM Anunţă Un Trailer Complet Peste Două Săptămâni

Vezi începutul campaniei virale al unuia dintre mele cele mai anticipate filme Sci-Fi ale anului 2013, proiectul masiv al regizorului Guillermo Del Toro, producţia Pacific Rim.

Aclamatul cineast, nu a realizat nici o producţie de aproape cinci ani încoace, aşa că Pacific Rim este cu atât mai mult aşteptat de către fani săi.
Participările producţiei la convenţia de la San Diego Comic-Con cât şi cea de la New York, a aruncat pe piaţă câteva materiale promoţionale nesemnificative despre producţia cu monştri giganţi ce luptă împotriva unor roboţi imenşi, printre care se aflau şi primul poster al filmului.
În ciuda acestui fapt, se pare că cei de la Warner Bros se pregătesc să arate publicului larg, ce are de oferit mega producţia Pacific Rim.

Două videouri virale au fost lansate pe pagina oficială a filmului, două filmuleţe promoţionale, printre care şi cel ce prezintă sistemul de alertă de urgentă în cazul atacului creaturilor Kaiju.
Chiar dacă mai sunt opt luni până la lansarea mega producţiei Pacific Rim, noul film al genialului regizor Guillermo del Toro, un film ce va fi un omagiu adus producţiilor japoneze din anii ’60 şi ’70, campania de marketing ce a demarat ieri.
După cum spuneam, primele materiale ne fac cunoştinţă cu uni din roboţii uriaşi ai filmului şi ne prezintă primele materiale video virale ce redau începuturile unui atac al unui monstru uriaş, un Kaiju, asupra oraşului San Francisco.
Materialele promoţionale lansate online de către cei de la Warner Bros, fac parte dintr-o campanie de promovare a mega producţiei Pacific Rim, ce ar trebui să sporească curiozitatea publicului larg, dând naştere la speculaţii ce trimit la tehnica de filmare, dar şi la reportajele live.

În Pacific Rim monştrii extratereştrii uriaşii îşi fac apariţia din adâncul mării şi încep un război cu rasa umană ce va lua milioane de vieţi.
Acest conflict va consuma mai toate resursele planetei, iar pentru a ţine piept monştrilor, oamenii au creat nişte roboţi gigant pe nume Jaegar, ce sunt controlaţi în mod simultan de câte doi piloţi ale căror minţi sunt conectate cu ajutorul unei punţi neuronale.
Atunci când sunt pe cale de a fi înfrânţi, conducătorii omenirii nu au de ales şi trebuie să apeleze la două persoane total nepotrivite statutului de erou: un fost pilot experimentat (Charlie Hunnam) şi un începător (Rinko Kikuchi).
Împreună, cei doi se îmbarcă la bordul unui Jaeger legendar, însă învechit şi vor reprezenta singura speranţă a omenirii în faţa ameninţării apocaliptice.
În cele din urmă şi probabil cel mai important lucru, site-ul oficial al filmului, a lansat o numărătoarea inversă pentru un eveniment ce va avea loc în 14 zile de acum.
Del Toro a declarat în trecut că vom vedea primul trailer din Decembrie, iar cum în Decembrie va avea loc lansarea unui alt mega film Warner Bros, The Hobbit: An Unexpected Journey, sunt mai mult decât sigur că studioul va lansa primul trailer pentru Pacific Rim, odată ce filmul regizat de Peter Jackson va ajunge în cinematografe.

Mega-producţia sci-fi a regizorului Del Toro, intitulata Pacific Rim va ajunge in cinematografele din România pe 12 Iulie 2012.
✐ Silviu
P.S. Din surse oficiale, am pus mâna din şi pe schiţele de construcţie a roboţilor gigant numiţi Jaegeri, în caz că vreţi să vă construiţi unul, ele sunt mai jos (click pentru dimensiune mare):


Cherno Alpha Jaeger

Coyote Tango Jaeger

Gipsy Danger Jaeger

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.