Noi Detalii Despre ROBOCOP: Concepte Cu Noua Armură, Scene De Acţiune Şi ED-209

Noi Detalii Despre ROBOCOP: Concepte Cu Noua Armură, Scene De Acţiune Şi ED-209

Un nou set de imagini uluitoare, dezvăluie pentru prima dată, noua armură de luptă a lui Robocop, ce va apărea în remake-ul regizorului Jose Padilha.

RoboCop nu este în general considerat a fi un remake-ul extraordinar, dar re-imaginarea conceptelor şi al direcţiei pe care producţia o va avea, înseamnă multă vâlvă pozitivă în jurul proiectului.
Vestea bună e că filmul a început să câştige în mod constant sprijin din partea fanilor înfocaţi ai filmului original, prin distribuţia de excepţie pe care a adunat-o: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi starul în devenire Joel Kinnaman ce joacă rolul poliţistului cyborg.
Vestea proastă e că producţia ce încă nu a terminat de filmat şi-a schimbat data de lansare iniţială, din 9 August 2013 în 7 Februarie 2014.
Deocamdată nu se ştie motivul exact al acestei întârzieri a premierei, dar una din cele multe ar fi că nu există destul timp pentru a realiza efectele speciale, iar filmările s-au lungit şi aşa prea mult.
Oricum, începutul filmărilor pentru viitorul remake al regizorului Jose PadilhaRoboCop – nu prea au fost de bun augur din start.

În primul rând a fost bucata de artă conceptuală ce a apărut destul de timpuriu pe internet, ce ne-a arătat o versiune actualizată a vechiului RoboCop, dar care a fost vehement criticată, o scăpare a scenariului pe internet ce a avut parte mai târziu de o revizuire severă şi în cele din urmă, lupta regizorului Jose Padilha cu oficialii de la studioul MGM.
Fanii au avut la început mari îndoieli cu privire la această repornirea a francizei şi aş putea spune că pe bună dreptate.
Cu toate acestea, alegerile bune din distribuţia filmului, şi dezvăluirile despre motorizările futuriste al lui Robocop, sugerează că anumite elemente ale producţiei, progresează chiar foarte bine.

Astăzi avem parte de noi dezvăluiri, imagini noi cu detalii despre unele scene de acţiune din Robocop, concepte pentru mai multe armuri interesante, arme futuriste dar şi o nouă imagine cu noul design al celebrului robot ED-209, un produs futurist al companiei OmniCorp, adus la viaţă prin CGI, spre deosebire de tehnica stop-motion utilizată în versiunea originală a filmului regizată de Paul Verhoeven.

Toate aceste dezvăluiri vizuale, au fost prezentate de curând, într-un video de prezentare lansat de studioul MGM, ce arata şi unele cadre cu o armură diferită faţă de ceea pe care am văzut-o noi până acum, dar luând în considerare că Robocop şi-a amânat data de lansare şi este încă la mare distanţă de premiera sa în cinematografe, în urma intervenţiei regizorului Padilha, clipul de prezentare a fost şters de către studio şi au fost lansate avertismente celor ce încă îl mai postează online.

Clipul ce a fost creat pentru a ajuta studioul să vândă filmul la merchandiseri, a prezentat o varietate de artă conceptuală pentru film, precum şi interviuri cu regizorul Jose Padilha, starul Joel Kinnaman precum şi munca depusă la realizarea efectelor vizuale de către producătorul Eric Newman, Jamie Price şi scenograful Martin Whist.
Armura neagră a lui RoboCop a fost un punct de controversă în comunitatea fanilor, încă de la prima imagine a costumului radical diferit, ce a apărut on-line.
Presupunerea de atunci că conceptul armurii negre era probabil o versiune timpurie, ce urma să evolueze în versiunea argintie mai uşor de recunoscut, pare să fie confirmată de noul set de imagini ce dezvăluie modul de luptă al armurii.

Remake-ul Robocop este regizat de Jose Padilha (The Elite Squad) avandul pe Joel Kinnaman în rolul principal, alături de Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.
Il vom putea admira pe Robocop în cinematografe începând cu data de 7 Februarie 2014.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.