Noile Imagini Oficiale Din MACHETE KILLS Sunt Relevante Şi Super Sexy

Două imagini noi relevante, dezvăluie personajele sexy ale lui Alex Vega Şi Amber Heard din Machete Kills, continuarea filmului din 2010, regizată de acelaşi Robert Rodriguez.

De obicei nu prea am mare încredere în continuări ale unor filme ce nu au avut succesul scontat la boxoffice, dar se dezvoltă doar de dragul fanilor şi doar pentru a exista pe piaţa cinematografică.
Totuşi, Robert Rodriguez este un regizor ce a primit multe laude din partea fanilor, iar unele din filmele lui au devenit cult doar datorită abordări exagerate pe care regizorul o implementează în filmele sale.
Nu ştiu câţi dintre voi v-aţi gândit că filmul din 2010 – Machete, va avea o continuare, mai ales că însuşi filmul din 2010, a fost un spin-off al unui caracter din producţia originală Sin City.
Important e că avem două imagini oficiale din continuarea intitulată Machete Kills, producţia ce a adunat până acum o distribuţie destul de intrigantă, ce pe lângă alte celebrităţi faimoase, o aduce şi pe Lady Gaga într-un rol controversat, pe infamul Charlie Sheen în rolul preşedintelui Statelor Unite şi pe… Mel Gibson.

În prima imagine oficială o putem vedea pe actriţa Alexa Vega, aceea fetiţă inocentă din filmul Spy Kid, care trece acum la un controversat personaj, ce se numeşte Killjoy.
Caracterul actriţei Vega, ce între timp evident, s-a mai maturizat, este o asasină nemiloasă, ce este descrisă în film, ca fiind gardă de corp a unei curve de lux.
Oricât de controversat ar suna descrierea personajului de mai sus, ţineţi minte că încă nu se pomeneşte nimic despre personajele din Machete Kills în sinopsisul oficial al filmului, dar descrierea şi imaginea vin de pe contul oficial de twitter al actriţei.

În a doua imagine oficială, o putem vedem pe actriţa Amber Heard (Drive Angry), într-o postură interesantă aş putea spune, mai ales că are la gât titulatura de Miss San Antonio şi pe Danny Trejo în faţă.
Continuarea Machete Kills îl găseşte titularul filmului Danny Trejo în rolul unui ex poliţist federal, care primeşte o cerere de la Preşedintele Americi, de a elimina un periculos lord al drogurilor, care ameninţă S.U.A. cu atacuri nucleare.

Din distribuţia filmului ce va ajunge pe ecrane în 2013, mai fac parte şi Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demian Bichir, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding, Jr., William Sadler, Marko Zaror şi Mel Gibson.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.