Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Aduce Începutul Sfârşitului Într-un Nou Clip

Clip Şi Poster Nou SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED – Urmează Un Spin-Off Despre IULIUS CAESAR

Sezonul 3 al serialului Spartacus: War Of The Damned va lansa mai mult ca sigur şi un posibil spin-off, ce va avea în centrul atenţiei ascensiunea rapidă a lui Iulius Caesar pe scara politică a Imperiului Roman, iar astăzi avem parte de multe imagini noi, un poster şi un clip nou, ce ne explică strategia folosită de Spartacus impotiva romanilor în ultimul sezon al serialului.

Cei de la Starz au încheiat producţia serialului Spartacus, imediat după ce filmările pentru cel de-al treilea sezon au fost terminate.
Intitulat Spartacus: War Of The Damned, ultimul sezon al popularului serial va debuta pe ecrane în luna Ianuarie şi va aduce cu sine deznodământul aventurilor lui Spartacus, deznodământ ce este strâns legat de acurateţea istorică a evenimentelor pe care toată lumea îl ştie.
Se pare însă că oficialii şi producătorii de la Starz nu sunt pregătiţi să renunţe definitiv la franciza de succes şi deja se discută despre ideea unui spin-off bazat pe povestea adevărată a lui Iulius Caesar, plasată în aceeaşi perioadă istorică de mare însemnătate a Imperiului Roman.

Potrivit celor de la Starz, noul serial TV îl va avea în centru atenţiei pe Iulius Caesar, liderul roman ce va fi introdus în poveste, în ultimul sezon Spartacus: War Of The Damned.
Se pare că în prima parte a întâmplărilor ce vor avea loc în spin-off, vom vedea un Gaius Iulius Caesar foarte tânăr, interpretat de actorul australian Todd Lasance, aflat la începutul drumului său spre poziţia de conducător al măreţului Imperiu Roman.
Nimic nu este definitiv încă, dar discuţiile intense din ultimele zile, ar putea promite un nou serial asemănător cu Spartacus.

Dacă e să o luăm de-a dreptul, serialul a avut parte deja un spin-off intitulat Spartacus: Gods Of The Arena, care de fapt a fost un prequel cu povestea casei Batiatus, înainte de sosirea lui Spartacus.
Anunţata producţie îl va avea drept creator pe producătorul Robert Tapert şi pe Steven DeKnight.
Nu în ultimul rând, astăzi avem parte de un poster nou pentru Sezonul 3 War Of The Damned şi un clip foarte interesant.

Noul clip, încearcă să ne explice strategia pe care Spartacus o foloseşte în Sezonul 3, detalii despre cum acesta efectuează manevre tactice pentru a zăpăcii armata Imperiului Roman, folosindu-şi doar intelectul.
Din clip mai aflăm cum încercă Crassus să îl păcălească pe Spartacus cu tacticile sale în Sezonul 3 War OF The Damned, unde Rebeliunea e gata pentru un război în toată regulă împotriva romanilor.

Premiera serialului Spartacus: War of the Damned este programată pentru 25 ianuarie 2013.

9 comentarii

 1. Nu mai vine odata ianuarie ala?
  De abia astept sa vad primul episod, mai ales sunt curios cum se termina, desi o sa imi lipseasca serialul asta 🙁

 2. Nu stau chiar asa de simplu lucrurile.
  Se stia de distributia filmului inca de anul trecut.
  Ea a fost anuntata inca de la inceputul anului si noi am avut un articol despre asta: http://www.allentto.com/2012/03/al-treilea-sezon-al-serialului.html
  Plus ca filmarile s-au terminat de multisor, asa ca baietii de la Starz stiu deja cam cum se va comporta Todd Lasance pe micile ecrane.
  Iarasi, noi am scris despre inceperea fimarilor inca de prin Mai:
  http://www.allentto.com/2012/05/actorii-din-spartacus-se-intorc-in.html
  Si nu in ultimul rand, un serial despre aceeasi perioada istorica nu poate fi decat benefica, pentru noi, cat si pentru producatori.

 3. Veste buna 🙂
  Sper sa nu dureze prea mult pana se decid sa faca spin-off-ul asta despre Caesar.
  Ar fi … interesant de vazut manevrele politice din interior!

 4. Astia nici nu l-au distributi bine pe Todd Lasance ca deja fac spin off?

  Arata fain imaginile, sper sa fie la inaltime finalul!

 5. Wohoooo ce de imagini noi, nu mai vine odata ianuarie? :))
  Suuuuuuuper mistoooo!
  Iar daca mai continua cu inca un spin-off o sa fie bestial!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.