Sequelul STAR TREK: INTO DARKNESS Primeşte Sinopsis Oficial

Star Trek Into Darkness a fost şi este o producţie învăluită într-un mister total, iar continuarea proiectului ce a reinventat franciza, a primit acum şi un sinopsis oficial.

Fanii universului creat de Gene Roddenberry, sunt astăzi puţin mai aproape de a afla ce se întâmplă cu adevărat în continuarea regizorului J.J. Abrams intitulată Star Trek Into Darkness.
Anticipatul sequel, va dezvălui primele cadre filmate, într-un preview de 9 minute ce a fost promis de studiourile Paramount şi ce va ajunge în cinematografele IMAX începând cu 14 Decembrie.
Probabil tot atunci, Star Trek Into Darkness va lansa şi primul trailer.
Insă, până atunci, iată şi sinopsisul oficial al producţiei Star Trek Into Darkness:
„În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane un thriller de acţiune exploziv ce va conduce franciza Star Trek în Întuneric.
Când echipajul de pe Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă, lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.

Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte într-o vânătoare de capete cu misiunea de a da de urma celui ce foloseşte aceste arme de distrugere în masă.
Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prietenii se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii pe care Kirk o mai are: echipajul său”.
Despre acţiunea filmului Star Trek Into Darkness nu se ştia, până acum, prea multe.
Deşi rândurile de mai sus, nu intră la categoria dezvăluiri prea importante, ele oferă unele detalii specifice legate de ceea ce se va întâmpla în viitorul film sci-fi.

În timp ce doar câteva detalii şi doar câteva fotografii de pe platourile de filmare au fost dezvăluite cu greu, Abrams este genul de regizor căruia îi place să tachineze fanii într-un mod unic.
Acest lucru este probabil puţin ciudat, mai ales că regizorul vorbeşte despre cele mai multe din proiectele sale, foarte deschis.
Star Trek Into Darkness, se va lansa în România pe 17 mai 2013.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.