STAR WARS: EPISODE 7 Primeşte Oficial Un Scenarist De Oscar Ce Are Deja O Poveste În Dezvoltare

Din ciclul: nici o săptămână fără ştiri despre Star Wars, astăzi aflăm că George Lucas şi cei de la Disney, au deja dezvoltată o poveste interesantă pentru viitoarea Trilogie Star Wars, ce va fi transpusă în scenariu, de câştigătorul unui Oscar.

Nu a durat prea mult timp pentru ca zvonistica despre cea mai populară sagă de filme – Star Wars – să înceapă să funcţioneze la capacitate maximă, odată ce Walt Disney Company a anunţat că a cumpărat Lucasfilm şi intenţionează să lanseze o nouă trilogie începând cu Episodul VII în 2015.
Vestea a provocat nenumărate reacţii, unele mai impresionante decât altele, unele ce merită menţionate, altele ce nu merită menţionate.
Oricum ar fi, surpriza de acum două săptămâni, a lăsat milioanele de fani cu gura căscată, iar în timp ce internetul a explodat în dezbateri interminabile, mii de publicaţii online (printre care şi site-uri româneşti mai faimoase) s-au grăbit să speculeze pe seama viitoarei poveşti din noua trilogie şi să pretindă că au informaţii secrete despre cine ar putea să regizeze Star Wars Episode VII.
Zvonuri nefondate despre regizori ca Colin Trevorrow, Brad Bird sau Matthew Vaughn, Steven Spielberg sau J.J Abrams, alături de speculaţii evidente despre posibili scenarişti, au făcut inconjorul lumii mai repede decât ai zice Star Wars.

Cu toate acestea, acum avem confirmarea oficială despre cel ce va scrie povestea pentru viitoarea trilogie Star Wars, după ce într-un interviu acordat în week-end, George Lucas a spulberat orice zvon despre vreun anume regizor, declarând că încă nu s-a hotărât cine va regiza franciza, mai ales că există încă destul de mult timp, până producţia pentru Episodul VII să înceapă.
Totuşi, Mark Hamill (Luke Skywalker) a dezvăluit şi el săptămâna trecută, că planurile pentru o nouă Trilogie Star Wars sunt în curs de dezvoltare de peste un an.
Dacă asta nu te-a convins că Lucas avea deja o idee despre ce ar conţine următoarea trilogie, atunci anunţul lui cu principalul scenarist ar trebui să fie destul de convingător.
Geroge Lucas a confirmat că Michael Arndt – câştigătorul unui Oscar pentru scenariul din Little Miss Sunshine (2006) şi cel ce a scris povestea pentru Toy Story 3, va fi omul din mintea căruia va ieşi următoarea poveste originală din universul Star Wars.
Michael Arndt a contribuit recent la scenariul pentru viitorul film SF cu Tom CruiseOblivion – şi continuarea The Hunger Games: Catching Fire, precum şi scenariul pentru continuarea filmului de succes al regizorului Peter DocterUp – ce deocamdată nu are un titlul oficial.

Având în vedere relaţia scenaristului cu cei de la Disney şi Lucasfilm, alegerea de a-l recruta pe Arndt pentru Episodul 7, este una firească.
Din câte se ştie deocamdată, povestea pentru Episodul VII, îl va aduce înapoi pe Luke Skywalker şi Prinţesa Leia, împreună cu Han Solo şi eventual, alte personaje importante din Trilogia Originala Star Wars.
Nimic nu este stabilit încă, dar deja ştim că Mark Hamill şi Carrie Fisher s-au întâlnit cu Lucas pentru a discuta despre a treia Trilogia Star Wars, vara trecută, iar Harrison Ford a anunţat recent că este foarte deschis la ideea de a-l juca din nou pe Han Solo, chiar şi la această vârstă.
Merită menţionat de asemenea, faptul că povestea lui Arndt, conţine o versiunea a acestor personaje mult mai în vârstă, astfel încât acest lucru ar fi deja stabilit de multă vreme.
Mergând mai departe, Lucas nu numai că a confirmat faptul că Arndt are deja scris un scenariu pentru pentru Episodul VII, dar pe lângă asta, scenaristul are o deja o întrega poveste incitantă pentru toată viitoarea Trilogie Star Wars.

În plus, site-ul oficial Star Wars a anunţat că Michael Arndt, va începe oficial munca definitivării scenariului pentru Episodul VII, anul viitor.
Mai multe ştiri oficiale, vom putea afla la sfârşitul săptămânii, atunci când George Lucas şi Kathleen Kennedy au programat un alt interviu elaborat.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.