Noua Trilogie STAR WARS Din 2015 L-ar Putea Aduce Înapoi În Acţiune Pe LUKE SKYWALKER

Biograful lui George Lucas dezvăluie câteva detalii despre elementele care ar putea fi introduse în noua trilogie Star Wars, ce iniţial trebuia să fie o sagă de 12 filme.

După bomba mediatică a celor de la Disney, care au anunţat că au cumpărat toată divizia corporaţiei LucasFilm, cât şi drepturile pentru toate personajele şi scenariile existente despre Star Wars, speculaţiile despre distribuţie, regizorii şi conţinut au luat proporţii serioase.
Luând în considerare declaraţia domnului George Lucas, cum că el şi preşedinta companiei LucasfilmKathleen Kennedy au purtat deja negocieri cu câţiva posibili scenarişti, astăzi, biograful lui Lucas, Dale Pollock, a dezvăluit câteva detalii despre Episodul 7 şi noua trilogie, ce ar trebui să fie gata de lansare în 2015.
În timp ce biograful făcea cercetări pentru biografia domnului Lucas, el declară că a citit detalii din scenariile pentru mai toate cele 12 filme ce trebuiau făcute iniţial.

El declară că scenariile iniţiale pentru filmele cu numărul 7, 8 şi 9 ar fi trebuit să fie cele mai incitante şi cele mai pline de acţiune:
-„Iniţial, Star Wars a fost gândită ca o sagă de 12 părţi. Trei dintre cele mai interesante poveşti sunt cele din părţile 7,8 şi 9. Au mult mai multă acţiune, multe lumi noi şi o grămadă de personaje interesante.” a declarat Pollack.
Cu toate acestea, Lucas a ţinut să menţioneze ieri, că viitoarea serie va aduce pe ecrane o poveste cu totul originală, chiar dacă aceasta va avea rădăcini adânci în trilogia clasică, adică episoadele IV, V şi VI.
În ceea ce priveşte noua trilogie ce va debuta în 2015, Pollack a dezvăluit că acţiunea va avea loc după 20 de ani de la terminarea primei trilogii, unde Luke Skywalker ar trebui să fie deja un bărbat adevărat, un Jedi deplin, în vârstă de 30-40 de ani, un bărbat încrezător în forţele sale şi în deplin control al destinului său.

Considerând că actorul ce iniţial l-a interpretat pe LukeMark Hamill are 61 de ani, mă gândesc logic că el va fi înlocuit de un actor mai tânăr, având în vedere că cele trei filme noi, vor avea mai multă acţiune ce l-ar solicita din punct de vedere fizic pe actor, în comparaţie cu cele 6 filme anterioare la un loc.
Pe de altă parte, probabil mulţi dintre voi se întreabă de ce se grăbeşte Disney să lanseze atât de repede o nou trilogie.
Există un motiv bine intemeiat: primele şase filme Star Wars sunt proprietatea celor de la 20th Century Fox.
Producţia originală ce a început toata nebunia, Star Wars Episode IV: A New Hope este pentru totdeauna proprietatea celor de la Fox, în vreme ce restul de cinci filme se vor afla în posesia studioului până în mai 2020.

Iată de ce Disney doreşte să lanseze până atunci o nouă trilogie.
Prima parte a Trilogiei Star Wars ce începe cu Episorul 7, a fost programată pentru lansare în 2015, continuând în 2017 şi 2019.
Tu ce crezi, cine l-ar putea inlocui pe Mark Hamill (Luke Skywalker) in noua trilogie Star Wars?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.