Vezi Un Clip De Şapte Minute Din Filmul THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

Urmăreşte şi tu un clip de şapte minute din producţia The Hobbit: An Unexpected Journey, un clip menit să mai potolească din nerăbdarea fanilor ce aşteaptă premiera de luna viitoare, a primul film din trilogia scrisă de Tolkien şi regizată de Peter Jackson.

În ultima vreme, maşinăria de marketing a celor de la Warner Bros a funcţionat impecabil, aruncând pe piaţă zeci de materiale promoţionale, de la calendare cu imagini noi din The Hobbit: An Unexpected Journey, până la brelocuri, tricouri şi stătui în miniatură.
Gandalf, Bilbo Baggins, Legolas şi Gollum împreună cu inelul lui preţios, au ajuns şi în Bucureşti, unde sunt gata să se lase fotografiaţi alături de fanii universului The Hobbit, care au ocazia să publice fotografia pe pagina de Facebook a distribuitorului de film, www.facebook.com/CineForum.ro pentru a câştiga o excursie în Marea Britanie.
Nici nu are rost să mai menţionez despre zecile de imagini şi postere lansate în ultima vreme de către cei de la Warner Bros.

Din multitudinea de materiale promoţionale ce a invadat internetul şi viaţă de zi cu zi, am ales astăzi un clip de aproximativ şapte minute, un clip ce leagă toate evenimentele din The Hobbit în ordine cronologică şi chiar dacă editarea clipului pare mai stângace, clipul încearcă să vă explice vizual, desfăşurarea evenimentelor din The Hobbit: An Unexpected Journey.
De fapt, clipul este editat de un fan, care a subliniat încă o dată cantitatea de imagini dezvăluite în materialele de marketing de către studio, el utilizând doar secvenţe luate din spoturile TV şi trailerele lansate oficial.
Poate ar trebui aici să ştiţi că, abundenta de materiale promoţionale lansate, nu este una fără scop, miza pentru producţia masivă The Hobbit: An Unexpected Journey, fiind acum, una destul de mare.

Cei de la Warner Bros şi regizorul Peter Jackson, sunt conştienţi că primul film din noua trilogie, The Hobbit An Unexpected Journey va trebui să depăşească în încasări trilogia anterioară Lord Of The Rings, mai ales că subiectele trilogiilor sunt total diferite, iar salvarea lumii de personajul negativ Sauron, nu se poate compara cu expediţia unor pitici pe un munte singuratic şi întâlnirea lor cu Dragonul Smaug.
Aşteptările sunt extraordinar de mari, iar producţia An Unexpected Journey, trebuie să fie realizată şi promovată, fantastic de bine pentru a stârni interesul fanilor pentru următoarele două filme din trilogie.
Dar ţinând cont că întreaga aventură The Hobbit, scrisă de Tolkien, are momente super haioase, creaturi înfricoşătoare şi locaţii ce ne vor tăia răsuflarea, există şanse mari ca premiera de luna viitoare să devină una epică în adevăratul sens al cuvântului.

Martin Freeman, Ian McKellen, James Nesbitt, Stephen Hunter, Mark Hadlow, Graham McTavish, Dean Ogorman, Peter Hambleton, Aidan Turner, Jed Brophy, John Callen, Adam Brown, Ken Stott, William Kircher, Andy Serkis şi Richard Armitage vor da viaţă personajelor din The Hobbit: Un Unexpected Journey, începând cu data de 14 Decembrie.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.