Chris Tucker În Tratative Pentru Rolul Principal Din Remake-ul Filmului Franţuzesc The Untouchables

Chris Tucker este în tratative directe pentru a juca rolul principal în remake-ul hollywodian al succesului franţuzesc de anul trecut, drama Intouchables.

The Intouchables a fost un hit mare în Europa, având încasări de peste 395 de milioane de dolari pe plan internaţional.
Filmul franţuzesc a adunat aproape 9 milioane dolari pe piaţa internă în ediţie limitată, sume care au fost de ajuns pentru ca Weinstein Company să fie interesată de un remake, evident în limba engleză.

În lună martie, regizorul Paul Feig era în discuţii pentru a prelua regia filmului ce se pare că va fi re-intitulat Untouchables şi care se bazează pe povestea adevărată a prieteniei dintre un tetraplegic bogat pe nume Philippe, interpretat de François Cluzet şi un băiat de stradă foarte deştept Driss (Omar Sy), cel care ajunge să muncească ca îngrijitor interimar, pentru milionar.
Filmul franţuzesc The Untouchable este o mică capodoperă dramatică în sine, un film frumos, deşi pe alocuri puţin prea trist.
Conform unor relatări anterioare, câştigătorul unui Oscar, actorul Colin Firth ar fi interesat de rolul milionarului Cluzet, iar acum se pare că Chris Tucker ar putea să facă parte din distribuţie, el fiind în tratative pentru rolul Driss.

Vorbind despre subiect într-un interviu recent, Tucker a declarat următoarele atunci când a fost întrebat dacă a văzut filmul original, The Untouchables:
-„Da, l-am văzut şi am vorbit deja cu producătorii despre acest remake. Sper că va ieşi ceva bun din acest proiect pentru că îmi place ideea foarte mult şi sunt în procesul de a pune totul la capăt. Deci, există o posibilitate ca acesta să se întâmple.”
În timp ce eu sunt o susţinătoare al unor remake-uri valoroase ce au efect direct asupra publicului larg, remake-uri ale unor filme ce au la bază o poveste de viaţă reală ce inspiră multă lume, un remake al producţiei franţuzeşti Intouchables, ar putea cu siguranţă influenţa pozitiv lumea din jurul lumii într-o versiune hollywoodiană, ce ar deveni mult mai populară.

Chris Tucker pare a fi o alegere potrivită pentru rolul Driss şi judecând după performanţele sale recente, acest rol l-ar putea trezi din starea sa latentă ce îl cuprinde în ultima vreme.
Iată mai jos şi trailerul pentru filmul franţuzesc The Intouchables, pentru cei nefamiliarizaţi cu filmul original.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.