Primele Imagini Cu Malekith Şi Armata Elfilor Întunecaţi Din THOR 2: THE DARK WORLD

Primele imagini cu Malekith, unul din antagoniştii continuării Thor: The Dark World şi armata sa de Elfi Întunecaţi, au fost lansate ieri online şi ne dezvăluie că înfăţişarea acestuia nu are prea multe în comun cu imaginea din benzile desenate de unde a fost inspirată crearea personajul.

În rolul lui Malekith, ce este înconjurat de armata sa de luptători, se află actorul Christopher Eccleston (G.I. Joe) şi după cum am aflat din sinopsisul oficial, Thor (Chris Hemsworth), trebuie să-i oprească pe Malekith şi luptători săi de la distrugerea universului.
În ceea ce privește aspectul elfilor întunecaţi, armura elegantă şi modernă, aş zice că se potrivește foarte bine cu aspectul tărâmurilor supranaturale stabilite în primul film.
Filmările la Thor 2 The Dark World, unde Zeul Tunetului (Chris Hemsworth), în lupta să pentru restaurarea ordinii în univers, trebuie să îi ţină piept răzbunătorului Malekith, cel ce ameninţă să arunce totul în întuneric, au început în luna septembrie a acestui an, în Surrey, Marea Britanie.

De fapt acţiunea principală a filmului se va concentra mai mult pe conflictul dintre Thor şi Algrim The Strong (Adewale Akinnuoye-Agbaje), personaj ce a fost introdus pentru prima dată în numărul 347 al revistei de benzi desenate Thor, el fiind unul din cei mai puternici elfi întunecaţi din tărâmul cosmic Svartalfheim.
Acesta suferă leziuni groaznice după ce Malekith cel Blestemat, conducătorul elfilor întunecaţi, îl trădează în timpul unei lupte cu Thor şi reapare ca şi Kurse, un războinic puternic, cu o armură vrăjită ce a fuzionat cu pielea lui şi care a devenit chiar mai puternic decât Zeul Tunetului, Thor.
Kurse îl acuză în cele din urmă pe Thor pentru condiţia lui specială, în timp ce suferă de o amnezie adusă de rănile multiple.
Cei mai mulţi dintre membrii distribuţiei originale din Thor se vor întoarce pentru această continuare, inclusiv Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Rene Russo, Jaimie Alexander, Ray Stevenson, Tadanobu Asano şi Chris Hemsworth.

Zachary Levi îl va lua locul lui Josh Dallas în rolul Fandral, în timp ce Alice Krige este angajată pentru un rol minor speculat a fi Alflyse, Regina Elfilor Întunecaţi din Svartalfheim.
Thor 2 The Dark World, preia acţiunea filmului după ce Loki (Tom Hiddleston) este transportat în Asgard, unde va fi judecat pentru crimele sale împotriva oamenilor de pe Pământ, acţiune ce s-a petrecut în filmul The Avengers.

Între timp schemele lui Malekith cel Blestemat implică preluarea controlului camerei unde se află închisă Casket Of Ancient Winters, adică arma Giganţilor De Gheaţă din primul film, care rămâne bine păzita, din ordinul lui Odin (Anthony Hopkins), după încercarea lui Loki de a distruge Jotunheim.
Această cameră găzduieşte, de asemenea un alt obiect preţios, intitulat Infinity Gauntlet, o armă căutata de Thanos, cel care ar trebui să lege povestea din Thor 2 cu evenimentele din viitorul film Marvel, Guardians Of The Galaxy, înainte de adunarea principală a super eroilor din The Avengers 2.
Thor: The Dark World va ajunge în cinematografe doar în 8 Noiembrie 2013.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.