Trailer Nou Pentru EPIC – Noul Film Animat Al Creatorilor Lui Ice Age Şi Robots

Filmul animat al celor de la Blue Sky, ce este bazat pe cartea pentru copii scrisă de William Joyce şi ce se intitulează Epic – Regatul Secret, ne prezintă un nou trailer, plin de magie.

Acţiunea filmului animat Epic urmăreşte o bătălie de proporţii dintre bine şi rău, o bătălie ce se desfăşoară în pădurile unui regat din vremuri de demult.
Atunci când o adolescentă pe nume Maria (Amanda Seyfried) se trezeşte ca prin magie într-o lume fantastică populată în secret de fiinţe în miniatură, o lume unde creaturi fermecate călătoresc pe păsări colibri şi unde există melci vorbitori, ea trebuie să adune o echipă de personaje fantastice bizare, în a căror mână se află salvarea ţinutului magic, dar şi a lumii ei.

O armată de gâze, este nevoită să ceară ajutorul unor fiinţe supernaturale, cunoscute sub numele de Oamenii-Frunză, pentru a-şi proteja grădina de lăcomia unei atotputernice regine-păianjen.
Aşa se prezintă filmul celor de la Blue Sky, casa de animaţie ce va lua avânt în industria animată de fantezie, începând de anul viitor, cu filmul Epic, o adaptare după o carte scrisă de William Joyce, intitulată „The Leaf Men And The Brave Good Bugs” ce va fi adusă pe marele ecran de regizorul unor animaţii ca Ice Age şi Robots, Chris Wedge.

Astăzi avem parte de un al doilea trailer mai elaborat, iar de această dată pot spune că există mai mult umor în acest trailer decât în primul, iar povestea creaturilor miniatură, ar trebui să aducă în cinematografe, divertisment de calitate, atât pentru publicul matur, cât şi pentru copii ce vor vedea animaţia Epic.
Distribuţia animaţiei Epic, are parte de vocile actorilor Christoph Waltz, Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Ferrell, Aziz Ansari, Jason Sudeikis, Blake Anderson, Judah Friedlander şi cântăreaţii Steven Tyler, Pitbull şi Beyonce Knowles.

Scenariu producţiei Epic este scris de un mix de talentaţi scenarişti, inclusiv Daniel Shere, James V. Hart, împreună cu duoul Tom J. Astle şi Matt Ember.
Epic va ajunge în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 17 mai 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.