Primul Trailer Pentru SNITCH – Noul Film De Acţiune Al Lui DWAYNE JOHNSON

Dwayne Johnson este un tată disperat în primul trailer pentru thrillerul de acţiune Snitch, noul film al starului WWE, ce va ajunge în cinematografe în luna Februarie.

Filmul Snitch se bazează foarte vag, pe o poveste reală în care un tată încearcă să intre pe uşa din spate în comerţul cu droguri, cu scopul de a-şi ajuta fiul să scape de condamnarea de 10 ani la închisoare.
Evident că personajul principal al filmului este jucat de Dwayne Johnson, alături de el aflându-se Susan Sarandon, în rolul procurorului ce nu cedează uşor la insistenţele tatălui îndurerat.
Premisă producţiei Snitch, i se potriveşte de minune fostului luptător Dwayne Johnson, iar faptul că rolul său aduce din nou pe ecrane, tipul de om decent ce încearcă să se răzbune, pare să fie reţeta preferată pentru filmele de acţiune ale actorului şi a fanilor săi.

Dwayne Johnson intră de data aceasta în rolul unui tată disperat ce este forţat să colaboreze cu agenţii federali, pentru a depista şi aresta un lord al drogurilor interpretat de Benjamin Bratt.
În rolul unui informator sub acoperire, neinstruit şi cam bădăran, Dwayne Johnson aduce pe ecrane din nou, un film ce nu necesită foarte multe dialoguri filosofice, ci mai degrabă multă răbdare şi atenţie la detaliile explozive, răufăcătorii cu priviri dure şi armele sofisticate ce apar în film.
Din trailer putem să ne dăm seama că Snitch, este o producţie distractivă, mai ales că se axează doar pe acţiune şi mai puţin pe story.

Cu o distribuţie destul de decentă ce include nume ca Michael Kenneth Williams, Barry Pepper, Harold Perrineau şi Susan Sarandon, producţia Snitch, regizată de Ric Roman Waugh, va ajunge în cinematografe începând cu data de 22 Februarie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.