Continuarea TRIPLETS Cu Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, şi Eddie Murphy Primeşte Scenarişti

Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger şi Eddie Murphy sunt determinaţi să aducă în cinematografe continuarea comediei clasice Gemenii, iar cei de la Universal le dăruieşte un cuplu de scenarişti ce vor aduce la viaţă povestea din continuarea intitulată Tripleţii.

Nu trebuie să vă mai spun că zvonuri despre un sequel al filmul Twins, au apărut încă de când Schwarzenegger şi-a anunţat retragerea din politică, dar pe aceea vreme, toată lumea a considerat zvonul a fi nu mai mult decât o glumă proastă a unor publicaţii online ce au speculat acest moment cu exactitate.
Legend Of Conan nu este singurul exemplu de relicvă din ani ’80 pe care Arnold Schwarzenegger le va revizuii în încercarea sa de a-şi lansa o carieră de succes la Hollywood pentru a doua oară.
Arnold mai plănuieşte şi o continuare a comediei lui Ivan ReitmanGemenii, ce se va intitula Triplets şi care îl va reuni cu Danny DeVito, în povestea celor doi fraţi gemeni, ce vor descoperi că mai au frate conceput genetic, pe Eddie Murphy.
Nu, acest lucru nu este deloc o glumă elaborată de 1 Aprilie, aşa cum multă lume a crezut atunci când ştirea a fost lansată, la începutul acestui an.

Dar dacă încă eşti una din acele persoane ce nu crede că subiectul ar fi adevărat, cu siguranţă cea mai recentă ştire despre sequelul Triplets, ar putea să îţi schimbe părerea, aflând că cei de la Universal ne-au luat-o înainte şi au angajat deja persoanele responsabile pentru viitorul scenariu.
Josh Gad şi Dixon Ryan vor fi cei doi responsabili pentru conceperea, scrierea şi implementarea scenariului continuării succesului Gemenii.
Din câte se pare, de poveste se va ocupa un grup mai mare de scenariştii, avându-l pe Dixon la conducere, el fiind şi cel ce va scrie scenariul real de bază al viitorului film.
Mai mult decât atât, Universal confirmă faptul că Schwarzenegger, DeVito şi Eddie Murphy sunt deja sub contract pentru producţia Triplets, film ce îl va avea ca producător pe regizorul primului film Ivan Reitman, deşi încă nu s-a anunţat nici un regizor.
Există totuşi posibilitatea ca Reitman să se răzgândească pe viitor şi să preia cârma regiei filmului, deoarece s-au mai văzut cazuri, mai ales că vorbim de continuarea comedii de succes, ce reînvie subiectul în zilele noastre.

Premisă comediei se anunţă isterică de pe acum, mai ales că cei trei actori au stiluri total diferite de interpretare.
Aducându-l la bord pe Eddie Murphy, nu numai că subiectul viitorului film devine mult mai hilar, dar ar putea fi şi un punct în plus pentru divertismentul pe care Triplets va trebui să îl aducă pe marele ecran.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.