Vezi Fantasticul Scurtmetraj Animat Nominalizat La Oscar Al Celor De La Pixar: LA LUNA

Vezi Fantasticul Scurtmetraj Animat Nominalizat La Oscar Al Celor De La Pixar: LA LUNA

Savurează minunata animaţie scurtă a celor de la Pixar, filmuleţul ce a fost nominalizat la Oscar şi care a ajuns în întregime online, pentru a putea fi vizionat de toată lumea.

Unul dintre beneficiile de a vedea un nou film Pixar în cinematografe, este acela de a prinde uneori câte un film de scurt metraj proiectat înainte de filmul principal.
Pixar a proiectat filme cum ar fi Day & Night, Partly Cloudy, One Man Band, în faţa unora dintre cele mai mari hit-uri ale lor şi în acest an în faţa animaţiei de lung metraj Brave, a fost rândul minunatului şi fermecătorului scurtmetraj nominalizat la Oscar: La Luna.

La Luna

Filmul scurt de animaţie a fost acum lansat acum on-line în întregime, aşa că dacă ai rata acesta superbă poveste a regizorului Enrico Casarosa, acum e momentul pentru a rectifica acest lucru.
Nu numai că este o poveste minunată şi emoţionantă, filmul fantastic dispune şi de o coloană sonoră de mare clasă, a compozitorului Michael Giacchino.
Deşi în cele din urmă a pierdut Oscarul la categoria cel mai bun film de animaţie de scurtmetraj în favoarea scurtmetrajului lui William JoyceThe Fantastic Flying Books Of Mr. Morris Lessmore, La Luna este o animaţie ce merită în totalitate să îţi răpească câteva minute din timpul tău.

La Luna

La Luna reprezintă o fascinantă fabulă despre maturizarea în condiţii neobişnuite a unui băieţel, o aluzie la mândria de a transmite munca din generaţie în generaţie.
Pentru băieţelul din poveste, noaptea aceasta va fi una magică, deoarece tatăl şi bunicul lui îl iau pentru prima dată cu ei la muncă.
Aflaţi într-o bărcuţă uzată de lemn, cei trei se avântă în largul mării şi fără să mai poată zări uscatul, se opresc şi aşteaptă.
O mare surpriză îl aşteaptă pe micuţ pe măsură ce descoperă şi înţelege treptat partea cea mai ciudată a muncii familiei lui.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.